TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
cropped-a-gift.jpg
Det nyhedsbrev du læser på lige nu, er det første nyhedsbrev, du modtagere fra mig.
Jeg har længe overvejet, om jeg skulle lave et nyhedsbrev, og hvad jeg skulle skrive i det. Hvad der kunne interessere mine læsere?

Du er kommet med på min mailliste, fordi du enten har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser, eller modtaget en gratis gave..

Men nu kommer altså nr. 1

Hvorfor jeg blev fuldstændig fascineret af TankeFeltTerapi og hvad jeg kan udrette med den behandlingsform. TankeFeltTerapi bruges ofte på ting menensker er bange for, som de godt ved at der ingen grund er til at være bange for. Angst for at flyve, bange for edderkopper, bange for at køre i elevator.
TankeFeltTerapi er virkelig et godt værktøj til at afhjælpe hovedpine/Migræne, som ofte også kommer af et traume/fobi, som vi har fået tidligere i vores liv.
TankeFeltTerapi har en rigtig god virkning på OCD.
Det handler om, hvordan min egne søn, stort set fik et normalt liv, tilbage på trods af en voldsom OCD med behandling med TankeFeltTerapi.
Det var her jeg besluttede at uddanne mig til TankeFeltTerapeut og hjælpe andre mennesker, med denne helt unikke behandlingsmetode.

TFT-Danmark
Jeg er også Reiki Healer, igen et unikt værktøj. Det mest fantastiske er at det virker uden at du skal tro på noget bestemt. Healing kan godt virke lidt hokus pokus på mange, men det er faktisk bare energier der er i uballance.
At få en healing kan afhjælpe både fysiske og psykiske problemer. Ondt i ryggen, ondt stort set alle steder, Myldertanker og stress, er Reiki Healing også godt for.
Reiki Healing balance i krop

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ingen bivirkninger ER. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Endvidere kan jeg tolke/ forstå andres drømme, hvis de vil fortælle mig om det. Jeg har lært nogle symboler, på de ting der sker i menneskers drømme. Det er altid drømmens ejer, der til fulde forstår hvad der tolkes i drømmen. Fordi de hvad der foregår i deres liv lige nu.
woman-drøm sky

I mit univers har jeg endnu er stor passion - min have, jeg e l s k e r min have, mine kollegaer kalder den parken, efter at have besøgt mig. Ja, den er faktisk ret pæn med små rum, på den måde, at man ikke overskuer hele haven, når man står i den ene ende.

Alt det vil jeg gerne fortælle dig meget mere om i de næste nyhedsbreve, jeg vil blive rigtig glad hvis du som helt ny læser af et anderledes nyhedsbrev, vil være med til at forme indholdet i det jeg udsender.
Det kan være du, at har mere interesse i en af de ting jeg har fortalt om, end de andre. Det vil jeg rigtig gerne høre fra dig.
Tulipaner_påskeliljer
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet