TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO
Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det nederst på siden.

Nyhedsbrevet skal denne gang handle om hvordan en behandling med TankeFeltTerapi foregår.
Som jeg skriver i mit slogan, er der ingen - absolut - ingen bivirkninger med behandling med TFT.
Nogle tager lettere imod behandlingen end andre, derfor vil der være forskel på, hvor mange behandlinger den enkelte skal have før en behandling er slut.
Der er mange dokumenterede undersøgelser på at TFT virker. Du kan læse om dokumentation og undersøgelser her
Tappe 2
Rigtig mange kender slet ikke til den unikke behandlingsmetode som TankeFeltTerapi er, og derfor ved mange heller ikke hvordan sådan en behandling foregår.
Trykker du på billedet her ved siden af kommer du til min hjemmeside, hvor jeg har beskrevet, hvordan den foregår hos mig.
Når du bliver behandlet hos mig, lærer jeg dig at behandle dig selv, så du kan arbejde med din udfordring imellem behandlingerne hos mig. Det betyder, at du skal bruge færre sessioner hos mig.

Hvordan foregåe en tft

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


behandlerværelset til TFT
Jeg har ikke en egentlig klinik, men behandler hjemme hos mig selv privat.
Almindeligvis, syntes mine klienter, at det er hyggeligt og afslappet, og en god atmosfære i det rum jeg bruger til det.

Desuden er der fri parkering 50 m fra mit hus, på en lille offentlig p-plads, på en sidegade i stille og roligt miljø.
Det er nemt at komme til mig fra motorvejene, fordi Hedehusene har afkørsler fra Holbæk motorvejen i begge retninger og syd fra med afkørsel i Greve.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet