TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO
Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det nederst på siden.

Du kan betragte TFT som en hjælpende hånd. Det kan være min, men også din egen.
Nogle tager lettere imod behandlingen end andre, derfor vil der være forskel på hvor mange behandlinger den enkelte skal have før en behandling er slut.
Der er mange dokumenterede undersøgelser på at TFT virker. Du kan læse om dokumentation og undersøgelser her
HJælpende hånd
Nu skal du høre om min aller første behandling, jeg udførte, da jeg var under uddannelse til TankeFeltTerapeut.
Kvinden jeg behandlede havde så meget flyskræk, at hun fik det fysisk dårligt, når tiden til at bestille årets sommerferie nærmede sig.


Kvinden havde i mange år har lidt af en forfærdelig angst for at flyve, bare det at skulle bestille en flyrejse på Computeren, får angsten frem hos Klienten. Det er hende store ønske at blive sin angsten for at flyve kvit.
Er det dig, der lider af angst for at flyve, eller vil du bare læse om behandlingen, og hvordan behandlingen endte så KLIK på billedet med flyvemaskinen

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


De billeder du ser på mine nyhedsbreve er alle fra min egen have. Min have er en stor og vigtig del i mit liv. Det er her jeg henter inspiration og energi.
Bonderose TFT nyhedsbrev
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet