TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO
Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det nederst på siden.

I dette Nyt fra Melenes Univers, vil jeg fortælle dig om Reiki Healing, som jeg også praktiserer med rigtig gode resultater

Reiki Healing balance i krop

Reiki Healing er at oprette ubalancer i kroppen.

Reiki Healing opretter de ubalancer, vi bliver syge af. Når de bliver rettet op, forsvinder ubehag i kroppen, samt psykiske og fysiske smerter.
Jeg udfører Reiki Healing ved håndspålæggelse og fjernhealing.
Ved håndspålæggelse ligger klienten på en briks, hos mig, med tøjet på og et tæppe over sig. Under Healingen ligger klienten med lukkede øjne.
Jeg placerer mine hænder forskellige steder på klientens krop.
Denne energioverførsel kan som regel mærkes af begge parter. Klienten kan f.eks. mærke en prikken og/eller som kulde eller varme.
Klienten vil oftest blive meget afslappet, døse hen, men vil være bevidst under hele Healingen. Ønsker Klienten det, kan jeg åbne for mine Clairvoyante kanaler og få eventuelle beskeder, der måtte komme til klienten under Healingen.
En behandling/session tager normalt mellem 45 minutter til 1 time.
Jeg har rigtig goder erfaringer med Reiki Healing, jeg har hjulpet mange mennesker af med deres uforklarlige smerter. Både overbelastning i skuldre, hold i ryggen og meget mere.
Desuden er healing helt fantastisk til at få en god nattesøvn.

Smerte ryg
Jeg har børnebørn som jeg "lægger i seng", når de ikke kan falde i søvn. Jeg fjernhealer på dem, når de ligger i sengen. Inden for kort tid, får jeg en besked fra deres mor, at nu sover de. Sommetiden spørger de selv om farmor kan heale dem, så de kan sove.

Reiki Healing /Fjernhealing

er en meget interessant og næsten uforståelig behandling..

Vil du vide mere om hvordan man modtager en fjernhealing, så klik på Englen til højre, så kommer du til min hjemmeside, hvor jeg beskriver hvordan du skal forholde dig, hvis du vælger at prøve en fjernhealing.
Du må gerne kikke, selvom du ikke vil modtage fjernhealing, bare for nysgerrighedens skyld..
Jeg healer med min Skytsengel, Ærkeengle og universets hjælpere
Engel Fjernhealing

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Stjernebold lilla
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet