TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO

I dette Nyt fra Melenes Univers, handler denne gang om

Frøer og tudser - angst / fobi

Nu kan det jo godt være, at du ikke har angst for hverken frøer eller tudser, men nederst i nyhedsbrevet er der link til selvbehandling af angst.
Du tænker/fokuserer på den angst du har og følger vejledningen. På videoen kan du se at jeg demonstrerer hvordan du gør. Der er også en øvelse, der lærer du en vejrtrækningsmetode. Druger du den, slipper du din angst nemmere.

Frøer eller tudse i have eller i havendammen

For nylig erfarede jeg, at der faktisk er rigtig mange der bliver skræmt – som de selv udtrykker det – til døden. Når de ser en frøer eller tudser i have eller havedam.
Jeg har selv en havedam og er derfor med i en havedamsgruppe.
Et medlem her lavede et opslag hvor hun meddelte gruppen, at hun nok var nød til at melde sig ud af gruppen. Hver gang hun åbnede sin Facebook, så var der et opslag med billeder af tudser. Det kunne hun ikke holde ud. Hun blev simpelthen så skræmt, at hun næsten smed telefonen på gulvet.
Der var rigtig mange i gruppen der også havde haft en skrækkelig oplevelse med disse små firbenede dyr i deres have eller i dammen. Nu er det sådan, at det er rigtig godt, når de er i vandet, det betyder nemlig, at vandet er sundt og rent, ellers er de der ikke.

OBS: Der er ingen frøer eller tudser på billedet.

Frø og tudse fobi

Skræk for frøer og tudser er en fobi / traume.

Nu ved jeg at angst for frøer og tudser er en fobi, eller et traume, som vedkommende har fået i sin opvækst, uden selv at være klar over det.
Det er en unødvendig angst at gå med for frøer og tudser i haven. Fordi det er en af de nemme fobier at komme af med. Derfor tilbød jeg vedkommende, at sende min 5 punkt behandling med TankeFeltTerpi, og tre små videoer, som jeg har lavet. De viser hvordan man tapper. Det kalder vi det når vi laver TankeFeltTerapi. Inden for få timer, var der fem personer mere som også gerne ville have 5 punkt behandlingen og de tre videoer.
Det fik de, og du kan se behandlingsvejledningen til at behandle angst med og videoerne. KLIK link herunder.
Fobi / angst og Panik vejledning til behandling tryk her
Vil du se videoerne tryk her,
Trykker du på Nyhedsbrevet herunder kommer du til de forrige nyhedsbreve, der er udsendt.
Nyhedsbrev
Efterårs stemning

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det herunder.

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet