TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO

I dette Nyt fra Melenes Univers, handler denne gang om

Vellykket TFT behandling på kun tre sessioner - Social angst!

Nu kan det jo godt være, at du ikke har Social angst, men noget andet du går og er angst for. Nederst i nyhedsbrevet er der link til selvbehandling af angst/fobier.
Du tænker/fokuserer på den angst du har og følger vejledningen. På videoen kan du se at jeg demonstrerer hvordan du gør. Der er også en øvelse, der lærer du en vejrtrækningsmetode. Bruger du den, slipper du din angst nemmere.
Denne fortælling om Social angst er ikke mindre end en solstrålehistorie, om hvordan en voldsom angst for at leve livet socialt, kan ændres. I dette tilfælde kun tre behandlinger med TFT.
Postkassen har en historie i behandlingen for Social angst
Socialangstfobi

Kun tre behandlinger, hjalp klienten af med sin Sociale angst

Jeg møder klienten i hans eget hjem, hvor han bor alene. Der er en anden person med ved første session, en person som han er helt tryg ved.
Hans angst / Socialangstfobi gør det umuligt for ham at tage ud til en behandler er så stor, at det ville forhindre enhver behandling af klienten.
Vi starter behandlingen af social angst med, at han fortæller om de ting han ikke kan/tør. Det er mange. Han fortæller at han kan gå ned til bussen, fordi han skal til byen og handle. Når bussen kommer tager han den ikke, det kan ske mange gange. Når han endelig får taget mod til tage med bussen, hænder det ofte, at han ikke kan gå ind i forretningen, hvor han skal handle.
Han tager bussen hjem igen, uden af få handlet. Kommer han en sjælden gang ind i forretningen køber han bare noget, måske ikke det han kom efter. Det handler bare om at komme ud og hjem igen.
Inden vores aftale om behandlingen af hans sociale angst, har jeg på forhånd sendt ham nogle oplysninger, der fortæller hvordan behandlingen foregår, så han er lidt forberedt.

Jeg spørger om jeg skal tappe på ham, eller han selv vil gøre det. Han bryder sig nemlig ikke om at andre rører ved ham, vi giver heller ikke hånd da jeg kom. Jeg vidste på forhånd, at det ville han gerne undgå.
Vil du læse hele solstrålehistorien så tryk på billedet af den røde postkasse
behandlervaerelset-1-768x1024
klikker du på billedet, kan du læse om hvordan en TFT behandling foregår hos mig

Selvbehandling med TFT

Få vejledningen: du kan se behandlingsvejledningen til at behandle angst med og videoerne. KLIK link herunder.
Fobi / angst og Panik vejledning til behandling tryk her
Vil du se videoerne tryk her,
Trykker du på Nyhedsbrevet herunder kommer du til de forrige nyhedsbreve, der er udsendt.
Trykker du på Melenes Blog er der flere flere vellykkede behandlinger med TFT at læse om.
Nyhedsbrev
Melenes Blog Orange
Troldhassel klædt på til jul - den står i min forhave.

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det herunder.

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet