TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO
Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det nederst på siden.

I dette Nyt fra Melenes Univers, vil jeg fortælle dig om

Chakra systemet, Kroppens energisystem

De 7 chakra
Chakra er sanskrift og betyder livshjul og betegner en energihvirvel, der kanaliserer energi til kroppen, afbalancerer og regulerer den og er en del af auraen. Hvert chakra er forbundet med et kropsområde (nærmere betegnet med en kirtel i kroppen). Chakraerne er forbindelsesled mellem krop og sjæl. Den udgør 7 punkter i auraen.
Man kan også betragte chakraerne ud fra en udviklingsmæssig synsvinkel, idet man- når man arbejder med udvikling i drømme, terapi eller meditation-kan flytte sit mere generelle bevidsthedsstade fra de tre lavere chakraer, der er forbundet med en rent fysisk synsvinkel på livet og til de øverste chakraer, der giver adgang til mere åndelig, højere bevidsthed, som dog stadig forudsætter en afbalanceret funktion af de nederste chakraer.
klik p billedet og du får en masse viden om dine Chakra og hvad de indvirker på i din krop og hvorfor det er godt for dit generelle velbevindende, at få oprettet dine ubalancer i kroppen med healinger.

Ubalancer kan være søvnløshed, ondt i ryggen, skuldre nakke, hovedpine og mylder tanker Læs mere om det liket https://www.melene-johnson.dk/reiki-healing-stress-soevnloeshed-gigt/sover-du-godt-om-natten/

Reiki lyset visualiseret

Fjern - Reiki Healing

er en meget interessant og næsten uforståelig behandling..

Vil du vide mere om hvordan man modtager en fjernhealing, så klik på Englen til højre, så kommer du til min hjemmeside, hvor jeg beskriver hvordan du skal forholde dig, hvis du vælger at prøve en fjernhealing.
Du må gerne kikke selvom du ikke vil modtage fjernhealing, bare for nysgerrighedens.
Jeg healer med min Skytsengel, Ærkeengle og universets hjælpere
Engel Fjernhealing

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet