TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO
Så er der igen gang i mine nyhedsbreve, som jeg skriver længere nede, har jeg være i gang med at tage en ny healer uddannelse, og været på ferie.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at spørge dig, om du får det ud af nyhedsbrevet, som du forventede da du tilmeldte dig?
Er der noget du gerne vil vide mere om?
Har du besøgt min hjemmeside for nylig?

I dette Nyt fra Melenes Univers, handler denne gang om

Deep Roots Healing

Deep Roots Chakra Healing
Deep Roots er spirituel chakra healing. Deep Roots er betegnelsen for en gruppe åndelige healere, som har specialiseret sig i at heale ned i kroppen og skabe jordforbindelse.
Den gruppe tilhører jeg. Jeg er Certificeret Deep Roots Healer og har udført, og modtaget et antal chakra healinger selv. Beskrivelserne af de healinger jeg har udført og modtaget, er beskrevet og godkendt af Anneli Lindeborg, Ny Tid Nyt Liv.

Denne form for Healing er meget forskellig fra den Healing jeg normalt udfører nemlig Reiki Healing.
Med Deep Roots Healing kan fokusere præcist på den smerte/ubehag du har. Det er både fysiske og Psykiske udfordringer, altså fysiske smerter og Psykiske traumer.
En lidt nærmere forklaring får du på linket her
Jeg har været fraværende i mit nyhedsbrev til dig, fordi jeg har brugt tiden på at lære mig den nye Healings form. Jeg har Healet på andre og jeg er selv blevet healet under hele processen. Det er altid godt selv at prøve det på selv, så ved jeg nøjagtig hvordan jeg kan hjælpe andre

Certifikat Deep Roots Healing

Det skriver de personer jeg har healet under min uddannelse:

Jeg fornemmede at healingen, mest koncentrerede sig om mit hovede, især det tredje øje. Havde fornemmelsen af at blive fastholdt omkring hovedet, omkring solar plexus var der også aktivitet. Jeg kunne mærke at healingen på et tidspunkt omfattede hele kroppen. Jeg faldt lidt hen mod slutningen af healingen. Efter healingen var jeg meget træt og sov godt om natten. Dagen efter var jeg ør i kroppen og hovedet og stadigvæk lidt træt. På tredje dagen har jeg haft det fint og hovedpinen er væk.
Hurtigt blev der heftige strømninger i venstre side fra hofte og helt ud i tæerne, der
var ikke ligeså meget gennemløb til højre side, som jeg plejer at registrere.
God tarm aktivitet som også gav luft.
Herefter var der aktivitet i ansigtet omkring næseparti.
Og så må jeg være faldet i søvn. Jeg tog en times søvn bagefter,
Jeg kan varmt anbefale Melenes healing med Deep Roots. Hun har hjulpet mig af med nogle spændinger og traumer, der har generet mig i årevis.
3 behandlinger - så var de væk!
Tusind tak
Udover min uddannelse, har jeg og min mand været på en lækker ferie i Spanien her i september for at samle energi til den kommende vinter.
Da vi kom hjem igen gjorde jeg min uddannelse færdig, så jeg kan tilbyde den til dig, der gerne vil hjælpes med din fysiske smerte, eller psykiske udfordringer.
Skriv på min mail Info@melene-johnson.dk
Eller ring på: 2645 6079
Changria i Spanien

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Gul klematis
Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det herunder.

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet