TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO

I dette Nyt fra Melenes Univers, handler denne gang om

Nyhedsbreve på min hjemmeside

Jeg oplever at rigtig mange ikke ser mine nyhedsbreve, derfor har jeg valgt at sætte dem på min hjemmeside, så du altid kan finde dem der.
www.melene-johnson.dk
Vil du være sikker på at få mine nyhedsbreve, så sæt min mail i dit adressekartotek.
Så din mail kender mig..
Ofte lander de i Promoveringer, eller SPAM !
Trykker du på Nyhedsbrevet herunder kommer du til de forrige nyhedsbreve, der er udsendt.
Nyhedsbrev
Jeg vil gerne lige gentage Deep Roots Healings indlægget fra sidst, fordi åbningsraten var meget lille. Det er en hel utrolig Healing jeg har lært, jeg har kun haft gode erfaringer med den.
Så sent som i mandags, lavede jeg en Deep Roods Healing på en kvinde, der døjede med selvskade, og stort mindreværd.
Efter Healingen mente hun ikke, der var sket noget særligt, dog sagde hun, at hun blevet helt rolig og afslappet fra sine selvskade-tanker under og efter Healingen, det havde hun aldrig oplevet før!
Så noget var der sket, i skrivende stund bruger hun dagene til at mærke efter om der er andre forandringer.
Jeg har tidligere hjulpet en kvinde af med Traumer hun har haft i meget lang tid. Hun havde også fået 3 healinger, kvinden i mandags har kun fået een.

Læs anbefalingerne fra nogle af dem jeg har Healet på, sidst i dette nyhedsbrev.

Deep Roots er spirituel chakra healing. Deep Roots er betegnelsen for en gruppe åndelige healere, som har specialiseret sig i at heale ned i kroppen og skabe jordforbindelse.
Den gruppe tilhører jeg. Jeg er Certificeret Deep Roots Healer og har udført, og modtaget et antal chakra healinger selv. Beskrivelserne af de healinger jeg har udført og modtaget, er beskrevet og godkendt af Anneli Lindeborg, Ny Tid Nyt Liv.

Denne form for Healing er meget forskellig fra den Healing jeg normalt udfører nemlig Reiki Healing.
Med Deep Roots Healing kan fokusere præcist på den smerte/ubehag du har. Det er både fysiske og Psykiske udfordringer, altså fysiske smerter og Psykiske traumer.
En lidt nærmere forklaring får du på linket her
Hen over sommeren har jeg lært mig en ny Deep Roots Healings form. Jeg har Healet på andre og jeg er selv blevet healet under hele processen. Det er altid godt selv at prøve det på selv, så ved jeg nøjagtig hvordan jeg kan hjælpe andre

Certifikat Deep Roots Healing

Det skriver de personer jeg har healet under min uddannelse:

Jeg fornemmede at healingen, mest koncentrerede sig om mit hovede, især det tredje øje. Havde fornemmelsen af at blive fastholdt omkring hovedet, omkring solar plexus var der også aktivitet. Jeg kunne mærke at healingen på et tidspunkt omfattede hele kroppen. Jeg faldt lidt hen mod slutningen af healingen. Efter healingen var jeg meget træt og sov godt om natten. Dagen efter var jeg ør i kroppen og hovedet og stadigvæk lidt træt. På tredje dagen har jeg haft det fint og hovedpinen er væk.
Hurtigt blev der heftige strømninger i venstre side fra hofte og helt ud i tæerne, der
var ikke ligeså meget gennemløb til højre side, som jeg plejer at registrere.
God tarm aktivitet som også gav luft.
Herefter var der aktivitet i ansigtet omkring næseparti.
Og så må jeg være faldet i søvn. Jeg tog en times søvn bagefter,
Jeg kan varmt anbefale Melenes healing med Deep Roots. Hun har hjulpet mig af med nogle spændinger og traumer, der har generet mig i årevis.
3 behandlinger - så var de væk!
Tusind tak
Udover min uddannelse, har jeg og min mand været på en lækker ferie i Spanien her i september for at samle energi til den kommende vinter.
Da vi kom hjem igen gjorde jeg min uddannelse færdig, så jeg kan tilbyde den til dig, der gerne vil hjælpes med din fysiske smerte, eller psykiske udfordringer.
Skriv på min mail Info@melene-johnson.dk
Eller ring på: 2645 6079
Changria i Spanien
IMG_20201101_143006

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det herunder.

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet