TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO
Mange syntes det kunne dejligt at kende mig lidt bedre, normalt skriver jeg om de behandlinger, som jeg har udført.
Denne gang vil jeg fortælle om mig selv, min oplevelse af at være Clairvoyant uden at vide det.
i næste nyhedsbrev, vil jeg fortælle om hvorfor jeg valgte at uddanne mig til TankeFeltTerapeut.
Om hvordan følelsen af som forældre, at være magtesløs, når ens barn har det rigtig dårligt.
I vores tilfælde var det en voldsom OCD, der var ved at "tage livet" af hele familien.

Vores redning var TankeFeltTerapi, derfor tog jeg selv uddannelsen.

Hvordan jeg oplever at være Clairvoyant

At være clairvoyant

At være clairvoyant

Hele mit liv har jeg følt, at der var mere mellem himmel og jord, end der kunne forklares.
Dog var det ikke noget vi talte om i familien, først som meget voksen turde jeg fortælle, at jeg sommetider vidste noget på forhånd, som jeg ikke burde kunne vide. Samtidig var jeg meget følende (sensitiv) og bemærkede ting, stemninger m.m. som andre ikke fornemmede.
Jeg har altid haft en formidabel evne til at finde ting, jeg ser ligesom et billede af hvor jeg kan finde genstanden, nogle gange kommer det som en tanke.

Det ligger faktisk til familien at være healende eller clairvoyant

Det viste sig efterfølgende, at både min mor og far, også “kunne noget” en ældre søster, som har været meget clairvoyant hele sit liv, men som altid blev afvist som barn, når hun fortalte historier. Det var ikke historier, men faktisk noget hun oplevede.
Hun og jeg tog clairvoyant uddannelsen sammen.


Siden har det vist sig, at min niece også er clairvoyant endog meget dygtig og alternative begavet og uddannet. Det ligger altså til familien.

Min yngste søn og yderligger et familiemedlem, som begge har Aspergers Syndrom, har begge fået lukket det tredje øje, fordi de ikke kan have det i deres liv. Ofte har personer med diagnoser inden for det autistiske spektrum clairvoyante evner.

Det er ikke mange med diagnoser der kan gøre brug af dem, da de ikke magter, at have den indsigt det giver. Men en veludviklet intuition, det har de ofte, det kan være en fordel hvis man stoler på den. Jeg har det også selv, men alt for ofte “hører” jeg ikke efter.

Alt det ville jeg gerne finde ud af hvor det kom fra, og hvad jeg kunne bruge det til. Hvad jeg egentlig var for en. Det fik jeg mange gode svar på under uddannelsen som Clairvoyant, over den tid som uddannelsen tog, fik jeg svar på mange af de hændelser jeg ikke havde forstået før.

Når jeg træder ind i et rum, fornemmer jeg stemningen med det samme, er den god eller dårligt. Pudsigt nok, kommer jeg ofte i samtale med nogen som har samme interesser som jeg, eller som er meget interesserede i at høre mere om den alternative verden, som det jo kaldes. Egentlig burde det ikke hedde alternativt, fordi det jo er helt naturligt.

I november 2015 blev jeg færdig med min uddannelse som Clairvoyant.

Jeg havde nogle rigtig gode og lærerige oplevelser under min uddannelse, når jeg havde “kaniner” også kaldet øve-personer. Jeg kunne gå igennem deres hjem og fortælle hvad der stod i gangen og hvordan deres hus var indrettet.
Nogle af dem kom afdødekontakten helt af sig selv. Engang hvor jeg havde en kvinde foran mig, fik jeg en børnesang i tankerne. Jeg spurgte kvinden om hun kendte sangen eller havde en relation til den. Hun begyndte at græde, fordi det var den sang hendes morfar havde sunget for og sammen med hende som barn. Hendes morfar havde være død i mange år.
Altså var der en besked fra hendes morfar til hende. Hun fik beskeden, som hun var rigtig glad for.

Vil du læse mere om mine oplevelser under uddannelsen så KLIK HER


Se i en glaskugle kan jeg dog ikke. Jeg bruger mine Clairvoyante evner i forbindelse med Reiki-Healing, hvor klienten kan få uvurderlige indsigter om sig selv. Det var egentlig også mit mål med uddannelsen, udover at finde ud af hvad jeg er for en person.
Kugle med Chakrafarver
Trykker du på Nyhedsbrevet herunder kommer du til de forrige nyhedsbreve, der er udsendt.
Trykker du på Melenes Blog er der flere flere vellykkede behandlinger med TFT at læse om.
Nyhedsbrev
Melenes Blog Orange
Haven i sne.

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det herunder.

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet