TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO
På Bloggen har jeg lagt en artikel skrevet af Marianne Jacobsen. Den fortæller om hovedpiner og hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv. Jeg gengiver et billede af 14 akupressur punkter du kan bruge, sammen med de øvelser der følger med. Du kan se dem på min Blog i større format. >>Se her<<
Normalt videregiver jeg ikke andres artikler men denne her er så godt skrevet og kan hjælpe dig og mange andre til at lindre hovedpiner.

Hvis du bruger Pinterest kan du gemme billedet hos dig selv, så du ikke behøver at finde frem til min Blog når du vil bruge dem.

Rigtig god fornøjelse.
LOGO TFT - Danmark
I sidste nyhedsbrev skrev jeg, at jeg ville fortælle, hvorfor jeg valgte at blive uddannet til TankeFeltTerapeut.
Jeg så hvordan den behandling hjalp ham på 3-4 måneder, til at leve et stort set normalt liv.
Hans OCD var så voldsom OCD, at det var umuligt for ham at leve et normalt liv.
Hans OCD var pladder på hænderne.

Vi havde været hos Psykiater og forsøgt at få hjælp der, men der var desværre ikke meget hjælp at hente der, udover at han kunne udskrive noget medicin, som ville tage toppen af hans OCD.

Jeg havde på det tidspunkt en veninde, som var ansat i vores kommune til at hjælpe familier som os.
Jeg fortalte hende om min søns stilstand. Vi fik godkendt af kommunen, at hun kom hjem og behandlede ham hos os.
Nu vil jeg ikke gå meget i detaljer om selve OCD'en, men dog vil jeg fortælle at han havde det så slemt at han brugte husholdningssprit til at rengøre sig med, når han havde være "ude fra sit værelse" og skiftede alt sit tøj.

I løbet af de måneder terapeuten kom hos os, så vi hvordan han kom tilbage til det vi kalder for normalt. Det var som et løg der blev skrællet, lag for lag / fra gang til gang, fik han det meget bedre.

OCD forsvinder aldrig, det kommer frem når han bliver stresset og hverdagen bliver for meget, men nu har han værktøjer til at hjælpe sig selv. Han og jeg har sammen udviklet en spørgeteknik, så når OCD'en titter frem, kontakter han mig og så stiller han spørgsmål og jeg svarer. Kunsten er at svare rigtigt, gør jeg ikke det, bliver det forværret. Det har vi så gudskelov ikke oplevet endnu,

Jeg valgte derfor at tage uddannelsen selv, fordi jeg så hvor effektiv den behandlingsform er, det bedste ved det er at der ingen bivirkninger er.

Selv har jeg hjulpet mine klienter af med Angst for at dø, Social angstforbi, angst for at gå til eksamen, omvendt højdeskræk, det lyder mærkeligt men vedkommende turde ikke gå ind i bygninger, hvor der var højt til loftet. Kirker og lignenede.

Alle mine klienthistorier kan du læse om på min Blog >>KLIK HER<<
Trykker du på Nyhedsbrevet herunder kommer du til de forrige nyhedsbreve, der er udsendt.
Trykker du på Melenes Blog er der flere flere vellykkede behandlinger med TFT at læse om.
Nyhedsbrev
Melenes Blog Orange
De første Erantis i min have

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det herunder.

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet