TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO

Hjertelig velkommen til mit nyhedsbrev, mange af jer er nye læsere og andre har været med i længere tid.

Der er kommet rigtig mange nye læsere til mit nyhedsbrev siden jeg udgav min E-bog, der fortæller hvad TankeFeltTerapi & Healing er for en størrelse og hvad du kan bruge disse behandlingsformer til.
Derfor er jeg ret nysgerrig efter at høre, fik du læst den?
Vi får hele tiden tilbud om E-bøger, men det er ikke altid vi når at få læse dem. Det kender jeg så udmærket fra mig selv. Det sker også at jeg får tilmeldt mig et nyhedsbrev, som alligevel ikke er så vedkommende for mig, så dem afmelder jeg hurtigt igen.

Fik du ikke læst bogen, får du måske lyst til at få det gøre nu.
Til dig der har været med på nyhedsbrevet i længere tid, ligger der i forrige nyhedsbrev et Link, hvor du kan hente bogen. Kan du ikke finde Nyhedsbrevet i din indbakke, kan du finde det på min hjemmeside.
Har du læst den, så vil det glæde mig usigeligt, hvis du vil skrive om din oplevelse af at læse den.

Hvad du fik ud af det?
Hvad var godt, hvad var nyt for dig, noget du aldrig havde hørt om tidligere?
Var der nogen øjenåbnere for dig, fandt du noget du kunne bruge hhv TFT og Healing til?
Eller måske bare tænkte, det skal jeg prøve en dag.

Svarer du på en mail til mig, inden 10. juni, er du med i en lodtrækning om en Fjernhealing på 30 minutter.

E-Bog TFT & Healing

Sommeren = lange lyse aftener, som vi nyder ude.

Sommeren nærmer sig og dermed kommer vi ud i naturen. Der kan der godt være nogle kryb og kravl derude, som du ikke er så glad for at møde. Måske afholder du dig ligefrem fra at deltage i nogle aktiviteter af den grund. Her er TankeFeltTerapi et fantastisk værktøj.
Da jeg blev uddannet havde jeg en øveperson som var frygtelig bange for edderkopper, også de ganske små. Den fobi fik vi sammen fjernet på bare en behandling.
Historien du læser hvis du trykker på den grønne knap, er skrevet som en eksamensopgave. Derfor er den udformet som den er.
På min hjemmeside og Blog kan du finde flere eksempler på, hvordan du faktisk kan behandle dig selv med TFT. Bl.a. en video hvor jeg demonstrerer hvordan.

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Haglvejr i min havedam
Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det nederst på siden.

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet