TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO

Min Hjemmeside har skiftet navn fra Melenes Univers til TFT & Healing, det gør mine nyhedsbreve også fra i dag.

Jeg har valgt at skifte navnet til TFT (TankeFeltTerapi) & Healing, da det siger mere om hvad det er hjemmesiden handler om.

Det er vigtigt at læsere der besøger hjemmesiden, straks ved hvor de er havnet.

Samtidig er jeg begyndt at lave flere opslag på min FB side og lukkede gruppe om Healing. Jeg vil gerne fremme kendskabet til hvad Healing kan.

Healing kan udføres som fjernhealing, det kan være en stor fordel for mange ikke at skulle ud af døren. Den allerstørste fordel er at det er ligemeget om du som modtager af Healingen befinder dig i nærheden, eller om du er på ferie og lige har brug for en gang healing, eller om du bare bor i en anden landsdel end jeg.

Healingen er fuldstændig den samme, om vi er sammen fysisk, eller det er energierene der kører. Nogle mener faktisk, at de bedre kan modtage, når de ikke skal forholde sig til mig.

Et lille eksempel fra min egen hverdag.
Her til morgen da jeg vågnede, havde jeg en modbydelig smerte i lænden/hoften. Ej, tænkte jeg, det bliver ikke sjovt i dag, med den siddende der og bide i mig hele dagen og måske flere dage.
Når jeg har redskaberne lige ved hånden, kan jeg godt sommetider glemme, at jeg har dem. Men i dag kom jeg i tanke om, at jeg da kunne lave lidt hjælp til selvhjælp.

I løbet af en halv times tid, var smerten væk. Når jeg healer mig selv, kan jeg mærke en skøn varme brede sig i mig, jeg bliver døsig og kan faktisk godt falde i søvn imens jeg healer mig selv.
Stadig kan jeg bliver helt glad over, at jeg kan hjælpe mig selv, så nemt og helt uden smertestillende medicin.

Derfor vil jeg så gerne give andre den oplevelse også.
Har du aldrig prøvet en healing, så overvej det næste gang du har en smerte eller mangler energi. Healing er også helt utrolig fantastisk til at tilføre energi til modtageren.

Reiki lyset visualiseret
Reiki har særlig god indvirkning på:
lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshed
Booster immunforsvaret og løfter det generelle energiniveau
skaber overblik, klarhed, og balance i krop, sind og ånd
er en fantastisk til at understøtte fertilitetsprocesser, afhjælper graviditetsgener og bækkenløsning hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser
afhjælper infektionstilstande og lindrer smerter og kroniske tilstande.
Healing er helt uafhængig af religion, kultur, titler og tro.
Trykker du på Nyhedsbrevet herunder kommer du til de forrige nyhedsbreve, der er udsendt.
Trykker du på Blog er der flere vellykkede behandlinger med TFT og Healing at læse om.
Nyhedsbrev
På torsdag i næste uge, skal jeg på fotokursus. Jeg skal lære at tage billeder af mig selv. Det går jo ikke så godt hvilket er tydeligt. Tv et selfie, Th et fotografbillede..

Jeg har valgt mit slogan, Behandling uden bivirkninger, fordi der ER ingen bivirkninger. Du skal ikke tilkøbe olier, piller eller funny genstande før det virker.


Du modtager mit nyhedsbrev fordi du er kommet med på min mailliste, du har enten tilmeldt dig mit nyhedsbrev, været øve-kanin på en af mine uddannelser eller modtaget en gratis gave..
Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det herunder.

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet