TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden
Banner med LOGO
TFT (TankeFeltTerapi) & Healing, tidligere Melenes univers

Jeg vil forsøge at beskrive det fascinerende og helbredende koncept inden for alternativ sundhedspleje - fjernhealing.


Fjernhealing er en praksis, der går ud på at sende helende energi til en person, uanset hvor de befinder sig, uden fysisk kontakt. Det er en teknik, der er blevet praktiseret i forskellige kulturer i årtusinder og har vundet stigende popularitet som et supplement til konventionel medicin.

Hvordan fungerer fjernhealing?
Fjernhealing er baseret på universets energi i samklang med din energi.
Når jeg fjernhealer, gør jeg det gennem positiv energi, både jeg og modtageren af healing har en intention om, at det virker på at lindre smerte, reducere stress og fremme helbredelse. Denne energi kan jeg sende til dig uanset hvor du befinder dig og uanset afstand.

Fordele ved fjernhealing:
Stressreduktion: Fjernhealing sigter mod at bringe balance til krop og sind, hvilket kan reducere stressniveauet.

Smertelindring: Jeg ved at fjernhealing har hjulpet flere af mine klienter med at få lindring af fysisk smerte og ubehag. Som f. eks. ondt i ryggen, hovedet, muskler mm.

Fremme af indre ro: Vi fokuserer på at skabe en følelse af indre ro og balance hvilket i sig selv giver en mindre stressfyldt hverdag og bedre nattesøvn.

Vigtigheden af åbenhed og intention: For at opleve den fulde fordel ved fjernhealing understreges vigtigheden af åbenhed og positiv intention fra både mig, som behandler og dig som modtager.
Selvom videnskaben ikke fuldt ud forstår mekanismerne bag fjernhealing, er der en voksende interesse for at udforske dets potentielle positive virkninger.

Sådan prøver du fjernhealing: Hvis du er nysgerrig efter at prøve fjernhealing, kan du altid skrive til mig på Info@melene-johnson.dk
På linket her til min hjemmeside kan du læse mere om fjernhealing >>https://www.melene-johnson.dk/kort-introduktion-til-healing/

Husk at Healing og Fjernhealing altid arbejder sammen med den medicin du evt. bruger hver dag. Healingen kan gør virkningen af din medicin mere effektiv.

Jeg håber, denne introduktion til fjernhealing har vækket din nysgerrighed og interesse. Hold øje med kommende nyhedsbreve for mere information om Healing og hvad den kan gøre for dig

Reiki har særlig god indvirkning på:
Lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshed
Booster immunforsvaret og løfter det generelle energiniveau
skaber overblik, klarhed, og balance i krop, sind og ånd
er en fantastisk til at understøtte fertilitetsprocesser, afhjælper graviditetsgener og bækkenløsning. Hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser
afhjælper infektionstilstande og lindrer smerter og kroniske tilstande.
Healing er helt uafhængig af religion, kultur, titler og tro.
I de seneste uger har jeg være igang med den ny uddannelse, som jeg skrev om i sidste nyhedsbrev, det handler foreløbig om hvordan jeg kan lave nogle energi-øvelser som afbalancerer mine chakra så der bliver flow igennem dem. Det er ubalancer i vores chakra der giver os de sygdomme, vi får.
Jeg lærer at teste hvad der er godt for mig, det gælder ting jeg skal beslutte men også hvilke madvarer jeg spiser
Jeg tager kurset dels som selvudvikling med også for at kunne hjælpe mine klienter til at få styr på deres energier.
Trykker du på Nyhedsbrevet herunder kommer du til de forrige nyhedsbreve, der er udsendt.
Trykker du på Blog er der flere vellykkede behandlinger med TFT og Healing at læse om.
Nyhedsbrev
Email Marketing Powered by MailPoet