Om Melene

Mine kontaktoplysninger er:
Melene Johnson, Reerslevvej 71, 2640 Hedehusene
Mail: melenejo@gmail.com
Mobil: 2645 6079

Jeg blev TankeFeltTerapeut, da jeg så hvor meget man kan udrette med TFT, som det også kaldes. Jeg fortæller herunder en oplevelse, som jeg har været vidne til, der handler om behandling af OCD med TFT, som Psykiatere ikke kunne hjælpe med.

En stor dreng i min omgangskreds led af invaliderende OCD. Han kunne stort set intet i hjemmet. I skolen og fritidsklubben gik det fint. Når han gik ud fra sit værelse for at spise aftensmad med familien, var han nød til at spritte sig af med husholdningssprit og skifte alt sit tøj, før han kunne gå ind på værelset igen.

Han kunne ikke låse hoveddøren til hjemmet op fordi der så ville komme pladder på hans nøgle. Han kunne ikke køre med i familiens bil, sæderne var fulde af pladder. Hans OCD var bl.a. pladder. Der var andre ting som også generede ham.
Han fik behandlinger med TankeFeltTerapi i en periode på 4 måneder, ganske langsomt blev hans OCD skrællet af lige som et løg, eller perler på en snor. Når det ene lag var væk, ventede det næste. Drengen er i dag en voksen mand og lever stort set et almindeligt liv med sin OCD. OCD forsvinder aldrig 100%. I særligt stressede situationer, kan OCD blive forværret, men han har nu værktøjer til at behandle sig selv,

Da jeg så hvad TFT kunne gøre for ham, måtte jeg have uddannelsen, så jeg kunne hjælpe andre mennesker. Det har jeg gjort i den udstrækning folk har henvendt sig til mig.

Jeg har behandlet en klient, der kom med Flyskræk, som viste sig at være klaustrofobi.

Jeg har behandlet en klient med Social Angstfobi, hvor vedkommende kunne gå til bussen i mange dage, før han kunne stige på den. Det tog 3 behandlinger, så var han ude af sin Angst.

Jeg har behandlet en ung mand med Migræne, som han havde lidt af siden han var 6 år. Den blev også kureret på 3 behandlinger.

Alle tre behandlinger kan du læse mere om på siden her. Under TFT Klienthistorier.

Køber du behandlinger hos mig, lærer jeg dig, at behandle dig selv, når du behandler dig selv imellem behandlingerne hos mig, vil du have behov for færre behandlinger hos mig. Desuden kan du selv behandle, din familie og dine venner.
Alle kan lære TankeFeltTerapi og få glæde af det.

TankeFeltTerapi er ikke så kendt endnu, men verden er ved at få øjnene op for hvad man kan udrette med TFT. Det bedste af alt er, at det er helt uden bivirkninger og intet brug af medicin. Du skal ikke tro på noget bestemt, før det virker. Men opsøger du mig, har du nok  et håb om at få hjælp ad den alternative vej.

Jeg er uddannet hos TFT-Danmark v/Lars Mygind.