Angst – kommer af mange ting

Kender du forskel på angst og frygt?

Negative følelser, negative tanker og ubehagelige fysiske symptomer, kan tilsammen udgøre det du kender som angst.

Kender du forskel på angst og frygt?
Det kan nemlig være svært at skelne, hvad der er hvad.

 

Angst er, når du er bange for noget, du i princippet ikke burde være bange for. Din sunde fornuft siger, at der ikke er noget at være bange for. Men dine tanker siger noget andet, dine tanker styrer dig.

Store følelsesmæssig overbelastning kan resultere i angst. Angsten er ikke problemet til at starte med, men alt det der ligger bagved angsten kan udvikle angst. Lider du af angst er der stor sandsynlighed for, at du udvikler angst for angsten. Når du har angstanfald kan det blive så voldsomt og skræmmende, at du bliver angst for at få dem, hvilken kan fremprovokere dem.

Frygt er et uhrgammelt instinkt, der var nødvendig for at kunne overleve i uhrtiden. Frygt er en forbigående følelse, der forsvinder når faren er overstået.

Angsten kan fylde så meget, at den forhindrer dig i at gøre de ting, du plejer at gøre og gerne vil. Har du det sådan bør din angst behandles, før den afholder dig fra ting, som er en stor del af din livskvalitet!

Fysiske symptomer på angst kan være:

  • Hjertebanken
  • Klump i halsen
  • Svært ved at få vejret
  • Sved i hænderne eller andre steder
  • Rystelse
  • Forhøjet puls
  • Forskellige former for ubehag i maven

Få behandlet din angst uden medicin

Medicinsk behandling af angst er symptombehandling!
Medicinen kan i bedste fald dulme dine angstsymptomer, fordi den gør, så du ikke mærker dig selv. Ubehaget af dine angstsymptomerne forsvinder og du føler dig meget bedre tilpas. Men medicinen fjerner ikke de problemer der er årsagen til din angst og kan derfor ikke fjerne den.

Justering af medicin altid skal foregå i samarbejde med din læge.

Få TankeFeltTerapi behandling mod din angst

Ønsker du at komme fri af din angst, skal du bearbejde den dybereliggende årsag. TankeFeltTerapi kan hjælpe dig af med din angst uden bivirkninger.

Tankefeltterapi virker hurtigere end andre terapiformer mod lidelser som f.eks. angst, stress, depressioner og andre negative følelser.

Der er dokumenteret effekt af TankeFeltTerapi mod angst, hvor 90% af de behandlede er frie for angst efter 6 sessioner og der er INGEN bivirkninger!
Hvor længe du har haft din angst, påvirker ikke virkningen af behandlingen.

Da angst for det meste består af negative følelser og negative tanker, er TankeFeltTerapi en meget effektiv terapiform til lige præcis angst.
Under behandlingen med TankeFeltTerapi finder vi sammen dit ubehag, mens jeg banker på meridianerne. Din hjerne får besked på, at der ikke er fare på færdig. Det betyder det, at det der før fremprovokerede din angst og de negative følelser ikke mere får dig til at føle ubehag – hverken fysisk eller mentalt!

Ønsker du at få TankeFeltTerapi behandling for din angst, skal du påregne 6 eller flere behandlinger, da der højst sandsynligt er mange bagvedlæggende grunde til at du har udviklet angst. Med TFT behandler jeg en årsag pr. session.
Det koster 850 kr. pr. behandling, som betales ved hver behandling.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere på Mobil 26 45 60 79, eller mail: melenejo@gmail.com.

Du kan skrive dig op til min Blok / nyhedsbrev herunder. I blokken skriver jeg om stort set alt som interesserer mig. I nyhedsbrevet vil jeg skrive om forskellige behandlinger der kan med TFT, Healing eller drømmetydning.

 

Tilmelding Blog / nyhedsbrev
Melenes Univers

Jeg lover ikke at spamme dig! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Nyhedsbrevet sendes når der kommer nyt på Bloggen

 

 

Skriv en kommentar

Logget ind som MeleneJohnsonLog ud?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.