E-Bog TFT & Healing

Det er utrolig svært at forklare i få ord hvad
TankeFeltTerapi & Healing kan gøre for dig.

Derfor har jeg skrevet en lille e-bog, som forklarer dig hvad det er de to behandlingsformer kan hjælpe dig med. Endvidere har jeg beskrevet nogle af mine egne oplevelser, som jeg har haft med det to behandlingsformer.

TankeFeltTerapi lyder for godt til at være sandt, derfor er der mange der ikke vil prøve, fordi det er for nemt.

Men det er sandheden at med TFT mærker du en bedring af din udfordring allerede efter 1. behandling, faktisk kan du mærke forskel inden 1. behandling er slut. 

Både Reiki Healing og Deep Roots Healing som jeg praktiserer som fjernhealing, har rigtig mange gode virkninger på bl. a. Stress og søvnløshed, men læs resten i min e-bog her, som du får i bytte for din E-mail.
Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev, som du efterfølgende kan afmelde, hvis det ikke er så interesant for dig alligevel