Frø og tudse angst

For nylig erfarede jeg, at der faktisk er rigtig mange der er skræmt – som de selv udtrykker det- til døden, når de ser en skrubtudse eller frø i deres havedam eller haven. 

Jeg har selv en havedam og er derfor med i en havedamsgruppe. Et medlem her, lavede et opslag hvor hun meddelte gruppen, at hun nok var nød til at melde sig ud af gruppen, fordi hver gang hun åbnede sin Facebook, så var der et opslag med billeder af tudser. Hun blev simpelthen så skræmt, at hun næsten smed telefonen på gulvet.

Nu ved jeg, at angst for frøer og tudser er en fobi, eller et traume, som man får i sin opvækst, uden selv at være klar over det. Derfor tilbød jeg vedkommende at sende min 5 punkt behandling med TankeFeltTerpi, og tre små videoer, som jeg har lavet, der viser hvordan man tapper. 

I løbet af få timer var der fem personer der skrev til mig om de også måtte på 5 punktsbehandligen med TankeFeltTerapi.

Det tilbud vil jeg også give dig. Skriv dine oplysninger på formularen herunder så modtager du 5 punktsbehandlingen og tre små videoer.

Det koster kun din mail, at få behandlingsvejledningen og videoerne.

 

Frø og tudse fobi
Ja, tak.
Logo til siden

Du får vejledning til selvbehandling af din angst for Frøer og tudser. Vejledningen kan bruge til alle former for angst.

Når du siger ja tak, ved at udfylde nedenstående formular,
tilmelder dig samtidig mit Nyhedsbrev
Jeg lover ikke at spamme dig!

Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.