Jeg har ofte undret mig!

Måske du genkender dig selv, når du har læst mit indlæg. Måske du har fundet forklaringen på hvorfor du ikke har søgt om hjælp til din angst / migræne / forbi.

Men nu tror jeg at jeg har fundet forklaringen..

Ofte når jeg møder mennesker der fortæller om deres angst, for det ene eller det andet, er det min oplevelse, at de gerne fortæller hvor svært det er for dem, men ofte er min oplevelse faktisk, at de ikke er interesserede i at blive fri de ting, de ikke tør!
Ja det er noget af en påstand..

Ofte er der forfærdelige historier knyttet til deres angst. Angst for at køre i elevator, køre over broer, tage telefonen, flyve, små rum, bange for edderkopper o.s.v.

Når jeg siger, at de komme af med deres, lad os kalde det ubehag,
på en nem måde, så tror de simpelthen ikke på at det er muligt.

Når jeg så spørger, hvorfor de ikke er villige til at forsøge, så er
deres angst/ubehag slet ikke så slemt, de kan sagtens leve med det!

Så kommer alle undskyldningerne: man sagtens kan leve livet uden at
køre i elevator, det er også meget sundere at tage trappen. Man kan også
godt komme på ferie, uden at skulle flyve. Der er både busser, toget og
egne bil.

Det er så een ting, men ikke at ville høre om metoden,
det forstår jeg slet ikke – og dog!

Her er min forklaringen
Mange bruger deres angsthistorie, når de er sammen med
andre, enten søger de bekræftelse i, at andre har det på samme måde,
eller også bruges historien til at få opmærksomhed på i sociale sammen
hænge. Nu er det måske her du stå af og ikke læser resten, fordi jeg har overtrådt din grænse.

Når jeg fortæller, at jeg har behandlet en ung mand, med socialangst på kun tre sessioner, en anden behandling var et tilfælde af migræne, som var opgivet i det etablerede system.
Den unge mand havde været plaget af migræne siden han var seks år gammel. Han kom af med sin migræne på bare tre sessionen. Når jeg fortæller det, er det bare så svært ved at forstå det kan lade sig gøre, men det kan det faktisk..

Min erfaring siger, at migræne kan fremprovokeres af angst (præstationsangst) hvis emnet er migræne, så siger de fleste, at de ikke er bange for noget, men angst og migræneanfald kommer ofte, når det enkelte menneske skal præstere.

Præstere, kan sagtens bare være noget nyt der skal prøves, eller ude af deres komfortzone, det kan være en samtale med chefen, en forestående eksamen, møde nye mennesker i det sociale liv. I det hele taget noget man kan føle sig utryg ved.

Så tager det ubevidste sind over, den del af os selv som vi ikke helt bestemmer selv. Med vores fornuft kan vi godt se, at der ikke er noget at være bange for, men vores ubevidste sind tager over. Så ser vi angst blive til migræne.

 

Her er TFT et helt utroligt redskab.

Under behandlingen finder vi sammen frem til dit traume, du finder det simpelthen selv når jeg tapper/ banker på dine medianer. Vi taler om de følelser og tanker du får under behandlingen, det er dem jeg behandler på. Jeg graver ikke i din fortid, det gør du selv.

Har du efter at have læst mit indlæg, have fået lyst til at høre, om jeg kan hjælpe dig med dit problem, så kan du bestille en uforpligtende samtale med mig, den koster kun din mailadresse

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.