Fjern-Healing

Der er nogle ting du skal vide, før du lægger dig for at modtage healingen.

Healing er ikke et kvikfix, det er måden at vedligeholde balancen i dine Chakra. Modtager du healing med jævne mellemrum, vil du med tiden opleve, at dine uforklarlige smerter i din krop, bedres eller helt forsvinder.

Vil du vide mere om dine Chakra?
Hvad de betyder, og hvorfor du f. eks. har ondt i maven, når du skal til jobsamtale, eksamen eller andre “svære” samtaler så klik her. Du bliver sendt videre til siden, der fortæller dig om dine Chakra og deres farver.

Når du har modtaget healing, kan du meget vel komme ud for at dine smerter eller ubehag, faktisk bliver lidt værre, end før healingen. Forværringer viser, at healingen har virket for dig.
Denne forværrede tilstand bør være overstået i løbet af en til to dage, hvor healingen fortsætter efter at jeg har stoppe min healing.

Sådan gør du
Når du er med på en fjernhealing, skal du lægge dig et sted i ro og fred på det tidspunkt jeg har oplyst, at jeg starter healingen. MEN først skal du drikke et glas vand, det er med til at healingen bedre kommer rundt i dine meridianer.

Når healingen er slut, kan du godt opleve at du har sovet. Det er din krop der har lukket ned for din bevidsthed, så du bedre kan modtage den healing jeg sender til dig.
Når du sover under healingen, vil du ikke være i stand til at analysere og mærke, om der nu også sker noget og det er godt. Du tager bare imod det, du har brug for.

Falder du ikke i søvn, men er på Beta niveau (lige før du sover), vil du kunne mærke energien, måske som en stikke prikken, det kan starte alle steder, for nogen starter den i hænderne, det gør det for mig, for andre starter det i fødderne eller i hovedet. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert.

Når healingen er slut, og du er vågen igen, så husk at drikke et glas vand igen. Du skal drikke mere vand end du plejer, i de næste to dag. Det er med til at udrensningen sker nemmere, du kan også komme ud for at din urin, i et par dage, har en anden farve – det er helt normalt.

Trykker du på linket her, sendes du videre til fanen på min hjemmeside, der beskriver lidt mere om healing og hvordan det foregår hvis du komme til mig, altså en 1:1 session.

Gruppehealing:
Gruppehealing er en healing hvor jeg sender healing til flere personer på een gang. Nogle gange laver jeg gruppehealing i min Gruppe på FB.
Du og nogle veninder kan også aftale, at I vil have en gruppehealing sammen. Så skriv til mig på min formular i menuen, der hedder skriv til mig, Skriver du til mig der, bliver du ikke skrevet op til at modtage nyhedsbreve eller anden henvendelse fra mig.

Ønsker du besked næste gang jeg udbyder gruppehealing i min FB gruppe, så skriv dig op her. Samtidig giver du tilladelse til, at jeg sender mail til dig, når der er nyt på Bloggen Eller jeg udbyder en gruppe healing.
Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig, for bestilling af en individuel healing.

close

Tilmelding Blog / nyhedsbrev
Melenes Univers

Jeg lover ikke at spamme dig! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Nyhedsbrevet sendes når der kommer nyt på Bloggen
Dette indlæg blev udgivet i Healing og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.