On-Line behandling med TankeFeltTerapi

Som noget nyt, tilbyder jeg nu TFT on-line!
Mange har spurgt, om on-line behandling er lige så effektivt, som en session, hvor klient og behandler er i samme rum.
Svaret er JA, det er det!
Der er ingen forskel på virkningen af behandlingen. Forskellen er at du selv tapper, imens jeg guider dig, til hvordan og hvor du tapper og viser dig rækkefølgen. Det er naturligvis mig der holder det terapeutiske rum og dig selv der tapper.
Vi kan se hinanden, jeg kører sessionen med opkald til dig på Messinger.

*At tappe betyder, at banke på median punkterne ganske let med en finger

Punkterne, der vises her
er de meridian punkter vi bruger i TFT

Når jeg har klienter til behandling med TFT, så sætter jeg Reiki Healing på, hvis du som klient ønsker det. Jeg kan fortsat tilbyde at heale under vores session, fordi jeg kan fjernheale imens du tapper og jeg guider dig. Healingen gør, at du bliver mere afslappet og tager bedre imod TFT behandlingen.
Du kan sagtens modtage TFT behandling uden healing, hvis du af en eller anden grund ikke ønsker det. Det er bare min erfaring at du hurtigere kommer ud af dit ubehag, når jeg healer dig imens.

close
5 TFT punkter

Jeg lover ikke at spamme dig!
Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Selvbehandling af din angst

Dette indlæg blev udgivet i TFT og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.