Kort Introduktion til Healing

Egentlig er healing blot den energi, der repræsenterer kærlighed.

Egentlig er healing blot den energi, der repræsenterer kærlighed og medfølelse overfor et andet menneske – det samme gør sig selvfølgelig gældende overfor dyr.

Tænk blot på hvor ofte vi trøster eller har trøstet et andet menneske, lyttet til det,

holdt om det osv. selvom vi ofte i sådan en situation har brugt vor egen energi. At heale er at transformere en universel healingenergi gennem sig til den der ønsker at modtage healing.

Vi kan alle lære at heale og bruge de muligheder og energiressourcer vi har til at skabe bedre balance vort eget liv samt andres liv, det være sig fysisk, følelsesmæssigt, mentalt eller åndeligt.

Healing kan bruges som ren og skær afslapning – som hjælp den personlige udvikling – situationer hvor der er problemer fysisk, følelsesmæssigt, mentalt eller åndeligt.

At heale er at hele, gøre hel ved hjælp af energi og bevidsthed
 – at bringe et menneske kontakt med dets egne helbredende kræfter
 – i kontakt med dets egen helhed, fysisk, følelsesmæssigt, mentalt eller åndeligt.

Healing betragtes stadig som uvidenskabelig og ikke målbar forhold til den naturvidenskabelige opfattelse – men der er og har været flere forskningsprojekter.

Så en healer:
Genopretter energisystemet – så det kommer i balance.

Transformerer energi – er en kanal, der anvender åndelig/universel der kan transformeres fra Gud/Det Guddommelige/Mestrene/Universet/energi. Lyset/Kærligheden/Englene/En healingsguide – alt efter hvad healerens tro og fornemmelse

Har et holistisk (helhedsopfattelse) verdensbillede og menneskesyn

Healing kan ske ved bøn, tanke, berøring af kroppen eller auraen, krystaller, lyd, farver, dufte osv.

Ved healing arbejdes der altid med chakraerne

chakra sten