Deep Roots Healing

Hvad er Deep Roots Healing!

Deep Roots er spirituel chakra healing. Deep Roots er betegnelsen for en gruppe åndelige healere, som har specialiseret sig i at heale ned i kroppen og skabe jordforbindelse.

Den gruppe tilhører jeg, når jeg har fået mit certifikat, hvor jeg har udført og modtaget et antal helainger selv.

 

For mig er det en videreudvikling i min spirituelle udvikling, som har været lukket ned i længere tid, fordi jeg fik en blokering, under en session i Clairvoyance. Jeg udfører ikke mere clairvoyance, men efter jeg er startet på min Deep Roots Healer uddannelse, er jeg begyndt at få vist “billede” “tanker” eller “følelser” om den person som jeg healer på.

Der er aldrig garanti for at der kommer besked til mig. Det kommer, hvis der er noget, jeg skal formidle videre.

 

Der er stor forskel på Reiki Healing og Deep Roots Healing, i det Deep Roots Healing arbejder med de enkelte chakraer, som jeg slet ikke gør med Reiki Healing.

Det er muligt for den der modtager healing, at fortælle mig, hvis der er områder på kroppen der særligt skal fokuseres på.

 

Under Healingen vil jeg kikke på alle dine chakra, se om der er behov for balancering af det enkelte chakra og sætte den i svingninger igen, når det er balanceret.

Er der en besked til dig fra det enkelte chakra, får du det i en mail fra mig.

 

Deep Roots

Til sidst i healingen får du jordforbindelse og fyldes op med hvidt healende lys.

Når Healingen er slut fortsætter din krop med at heale dig, i op til to døgn efter. Derfor kan du godt opleve at bliver træt, få mere ubehag, end før Healingen, men det går over igen og bliver meget bedre end før Healingen.