Deep Roots Healing

Hvad er Deep Roots Healing - Chakra Healing

Deep Roots er spirituel chakra healing. Deep Roots er betegnelsen for en gruppe åndelige healere, som har specialiseret sig i at heale ned i kroppen og skabe jordforbindelse.

Den gruppe tilhører jeg. Jeg er Certificeret og har udført, og modtaget et antal chakra healinger selv. Beskrivelserne af de healinger jeg har udført og modtaget, er beskrevet og godkendt af Anneli Lindeborg, Ny Tid Nyt Liv.

 

For mig er det en videreudvikling i min spirituelle udvikling, som har været lukket ned i længere tid. Jeg fik en blokering, under en session i Clairvoyance. Jeg udfører ikke mere clairvoyance. Efter jeg min Deep Roots uddannelse, er jeg begyndt at få vist “billede” “tanker” eller “følelser” om den person som jeg healer på.

Der er aldrig garanti for at der kommer besked til mig. Det kommer, hvis der er noget, jeg skal formidle videre.

 

Der er stor forskel på Reiki Healing og Deep Roots. I det Deep Roots  arbejder med de enkelte chakraer. Det kan man slet ikke gøre med Reiki Healing.

Med Deep Roots Healinger, er det muligt for den der modtager chakra healing, at fortælle mig, hvilke områder på kroppen der særligt skal fokuseres på.

 

Under Healingen vil jeg kikke på alle dine chakra, se om der er behov for balancering af det enkelte chakra. Chakraet sættes i svingninger igen, når det er balanceret.

Er der en besked til dig fra det enkelte chakra, får du det i en mail fra mig.

 

Deep Roots Healing

Til sidst i healingen får du jordforbindelse og fyldes op med hvidt healende lys.

Når Healingen er slut fortsætter din krop med at heale dig, i op til to døgn efter. Derfor kan du godt opleve at bliver træt, få mere ubehag, end før Healingen, men det går over igen og bliver meget bedre end før Healingen.

Vil du høre om mine personlige erfaringer med
Deep Roots Healing

Følg mig på Facebook Klik her >> TankeFeltTerapi & Healing
Det er gratis, det koster ikke engang din mail