Har du nogensinde overvejet en Healing efter en operation!

For nylig blev jeg opereret i mit øje. Helt præcist var det den bagerste del af hornhinden, der blev transplanteret.
Ja, det er et organ fra en afdød.

For at gøre en lang historie kort, så healede jeg mig selv flere gange i de følgende dage. Det er resultatet af denne healing jeg gerne vil dele med dig, måske du, når du har læst min egen oplevelse vil overveje at få Healing.

Syv dage efter operationen var jeg til kontrol på øjenklinikken. Lægen var meget overrasket over, hvor hurtigt mit øje var healet, og at jeg allerede kunne se rimeligt klart med øjet.
Normalt ser man først rigtig noget klart et par uger efter operationen. For mig var det så fantastisk, at kunne se rimeligt klart så hurtigt, det har jeg ikke kunnet se meget de sidste mange år. I perioder har jeg ikke kørt bil, fordi mit syn var for dårligt. Derfor er det ekstra dejligt for mig, at få det klare syn tilbage på rekordtid, fordi jeg har Healet mig.

Når jeg er syg, har ubalance i kroppen, så healer jeg mig selv. Det er virkelig et rigtig godt værktøj til at få det bedre i hverdagen. Jeg healer mig selv ofte. Siden jeg blev uddannet healer har jeg faktisk ikke haft nogle smerter i kroppen. 

Jeg har tidligere lidt af den gigtform, der hedder rheumatisme. Det viser sig som smerter i leddene, for mig især, når der var vejrskifte. Den lidelse mærker jeg faktisk slet ikke mere. 

Har du tilbagevendende smerter, vil jeg anbefale dig, at få Healing med regelmæssige mellemrum.