Om

Jeg hjælper dig der har Migræne og angst, med at få styr på de ubehag du får, når du er angst eller har Migræne.

Når man har Migræne, kan det være svært at sige ja til oplevelser, der ligger langt ude i fremtiden. Du tænker Åh nej, bare jeg ikke får migræne lige netop på den dag, eller på tidspunkt. Nogle bliver så stressede af at skulle noget, at det rent faktisk kan fremkalde et migræneanfald. Læs mere om Migræne HER

Angst kan vise sig på samme måde, skal du f. eks. til eksamen, kan angsten komme lang tid før du skal op, når du skal søge nyt job, møde mange nye mennesker, kan du helt sikkert fornemme angsten komme. Det kan jeg afhjælpe hos rigtig mange af dem der kommer hos mig. Læs mere om Angst klik HER

Kan du genkende denne oplevelse, så læs videre?
Spiser du meget medicin, fordi du har migræne?

Kunne du tænke dig at bliver fri for din migræne medicin?
Ja, hvem kunne ikke det! Jeg blev selv fri for min medicin mod Auramigræne, under min uddannelse som TankeFeltTerapeut.
Min behandling er ikke en mirakelkur, men jeg har hjulpet indtil flere helt eller delvis af med deres migræne.

Jeg tilbyder en uforpligtigende samtale, evt. forud for et forløb. 
Tryk telefonen på forsiden TFT & Healing.

Jeg har en Freebie der viser hvordan jeg behandler, oven i købet får du lidt afslapnings vejrtrækning og jeg viser hvordan du vender dine “batterier” kommer i balance. Det er tre små videoer. Du kommer til dem hvis du trykker på Tre Tip.

 

TankeFeltTerapeut Melene Johnson

Lidt om mig, og hvorfor jeg valgte at uddanne mig til TankeFeltTerapeut.

Mit sjældne navn, Melene Marian har jeg selv valgt, efternavnet giftede jeg mig til i 1977. Jeg valgte at skifte mine fornavne i 2002, fordi jeg aldrig har brudt mig om mit døbenavn. Efter navneskiftet begyndte der at ske ting for mig. Jeg har altid troet på, at der var mere mellem himmel og jord, det er vi mange der tror. Jeg ville gerne vide hvorfor. Derfor uddannede jeg mig til Clairvoyant, nogle år efter mit navneskifte.

Jeg forfulgte min nysgerrige natur og tog forskellige alternative uddannelser, som du kan læse om  her på min hjemmeside.

Jeg uddannede mig til TankeFeltTerapeut, da jeg så hvor meget man kan udrette med TFT, som det også kaldes.

Hvordan min søn blev hjulpet med OCD - TFT som behandlingsmetode

Det handler om behandling af OCD med TFT, som hans Psykiatere ikke kunne hjælpe med.

Min søn med AS led på et tidspunkt så meget under sin OCD, at det blev af invaliderende karakter. Han kunne stort set intet i hjemmet. I skolen og fritidsklubben gik det fint. Når han gik ud fra sit værelse for at spise aftensmad med familien, var han nød grundig rengøring af sig selv og skifte alt sit tøj, før han kunne gå tilbage til sit værelset.

Han kunne på et tidspunkt ikke låse hoveddøren til hjemmet op, fordi der så ville komme pladder på hans nøgle. Han kunne ikke køre med i familiens bil, sæderne var fulde af pladder. Hans OCD var på det tidspunkt pladder.
Jeg havde en god veninde, som kunne TankeFeltTerapi. Vi talte om hun evt, kunne hjælpe ham. Hun var på det tidspunkt ansat i vores kommune. Hun tog kontakt til sagsbehandleren og vi fik bevilliget nogle behandlinger med TFT.

Han fik behandlinger med TankeFeltTerapi i en periode på 4 måneder, ganske langsomt blev hans OCD skrællet af lag for lag, som et løg, eller perler på en snor. Når det ene lag var væk, ventede det næste. Min søn er i dag en voksen mand og lever stort set et almindeligt liv med sin OCD.

OCD forsvinder aldrig 100%. I særligt stressede situationer, kan OCD blive forværret, men han har nu værktøjer til at behandle sig selv.

Da jeg så hvad TFT kunne gøre for ham, måtte jeg have uddannelsen, så jeg kunne hjælpe andre mennesker. Det har jeg gjort i den udstrækning folk har henvendt sig til mig.

TankeFeltTerapi har vist sig at være en effektiv behandling af Angst, Flyskræk, Højdeskræk, Klaustrofobi, Tandlægeskræk

De nævnte og mange andre traumer, som du har tilegnet dig i gennem dit liv kan for det meste behandles med TFT / EFT.

Læs mine klienthistorier og om almindelige traumer under bjælken: TankeFeltTerapi.

Jeg anbefaler altid mindst to TFT behandlinger. Min erfaring siger, at en behandling sjældent er nok, til en væsentlig forbedring af din tilstand/ubehag.

Jeg har behandlet en klient, der kom med Flyskræk, som viste sig at være klaustrofobi.

Jeg har behandlet en klient med Social Angstfobi, hvor vedkommende kunne gå til bussen i mange dage, før han kunne stige på den. Det tog 3 behandlinger, så var han ude af sin Angst.

Jeg har behandlet en ung mand med Migræne, som han havde lidt af siden han var 6 år. Den blev også kureret på 3 behandlinger.

Eksamensangst kan oftest behandles på bare een behandling.

Alle tre behandlinger kan du læse mere om på siden her. Under TFT Klienthistorier.

Køber du behandlinger hos mig, lærer jeg dig, at behandle dig selvnår du behandler dig selv imellem behandlingerne hos mig, vil du have behov for færre behandlinger hos mig. Desuden kan du selv behandle, din familie og dine venner.

Alle kan lære TankeFeltTerapi og få glæde af det.

TankeFeltTerapi er ikke så kendt endnu, men verden er ved at få øjnene op for hvad man kan udrette med TFT. Det bedste af alt er, at det er helt uden bivirkninger og intet brug af medicin. Du skal ikke tro på noget bestemt, før det virker. Men opsøger du mig, har du nok  et håb om at få hjælp ad den alternative vej.

Jeg er uddannet hos TFT-Danmark v/Lars Mygind.

Når jeg behandler dig, ved vi allerede i første session, at behandlingen virker på dig.

Når din angst ikke fylder så meget, vil få du energi til de ting, du ikke rigtig orker lige nu.

Jeg hjælper mennesker, der har opgivet det etablerede system, men som, ikke har opgivet at få den hverdag tilbage, som de kender og holder af.

I modsætning til at bruge penge på angstdæmpende medicin eller psykologers langvarige behandlinger, kan du med min behandling opnå bedring straks og uden nogen form for bivirkninger. Min behandling virker på 98%

Reiki – Healing
Derud over holder jeg Gruppe Fjernhealinger en gang om måneden. Det bliver annonceret på min Facebookside Melenes Univers.

Følg mig på  Facebook Klik her >>TFT & Healing

Healing bruges ofte i forbindelse med Stress, men er også ganske effektiv ved fysisk smerte.  Healing  skaber balance og fred i din krop og i dit sind.

Jeg er Reiki Healer af III grad, og kan derfor udføre fjernhealing.Følg mi

Drømmetydning
Drømmer du jævnligt, ja det gør du. Faktisk hver nat 3 til 4 gange. Kan du huske dine drømme?
Har du drømme, du drømmer igen og igen, så er det din underbevidshed der vil fortælle dig noget. Måske noget du går og tumler med, skal du søge nyt job, skal du flytte eller noget helt andet.
Det er vigtigt at forstå dine drømme! Blev du nysgerrig så klik >>HER

Vidste du!

-at den pille, du tager for hovedpine, har en blandt mange bivirkninger – nemlig, hovedpine?

Jeg kan behandle dig med TankeFeltTerapi og eller Healing, som er helt uden bivirkninger …

Kan du ikke lige tro det, så siger jeg altid, du skal ikke tro du skal PRØVE det!

Har du set mit opslag/annonce
og vil booke en Afklaringssamtale klik >>HER

Du kan tilmelde dig mig Nyhedsbrev >>HER

–Du kan sende mig en SMS
– Mobil 2645 6079
– sende en mail til mig ved klikke >>HER

OBS: Jeg behandler også sen eftermiddag eller aften. Hvis du har behov

 

Billede er fra Zen-Garden, illustrer fred/balance i sind og krop. Vand, luft og sten – Zen