Frø og tudse angst / fobi

Frøer eller tudse i have eller i havendammen

For nylig erfarede jeg, at der faktisk er rigtig mange der bliver skræmt – som de selv udtrykker det – til døden. Når de ser en frøer eller tudser i have eller havedam. 

Jeg har selv en havedam og er derfor med i en havedamsgruppe. 

Et medlem her lavede et opslag hvor hun meddelte gruppen, at hun nok var nød til at melde sig ud af gruppen. Hver gang hun åbnede sin Facebook, så var der et opslag med billeder af tudser. Det kunne hun ikke holde ud. Hun blev simpelthen så skræmt, at hun næsten smed telefonen på gulvet.

Der var rigtig mange i gruppen der også havde haft en skrækkelig oplevelse med disse små firbenede dyr i deres have eller i dammen. Nu er det sådan, at det er rigtig godt, når de er i vandet, det betyder nemlig, at vandet er sundt og rent, ellers er de der ikke.bliver

 

Frø og tudse fobi
Der er ingen frøer eller tudser på dette billede

Skræk for frøer og tudser er en fobi / traume.

Nu ved jeg at angst for frøer og tudser er en fobi, eller et traume, som vedkommende har fået i sin opvækst, uden selv at være klar over det. 

Det er en unødvendig angst at gå med for frøer og tudser i haven. Fordi det er en af de nemme fobier at komme af med. Derfor tilbød jeg vedkommende, at sende min 5 punkt behandling med TankeFeltTerpi, og tre små videoer, som jeg har lavet. De viser hvordan man tapper. Det kalder vi det når vi laver TankeFeltTerapi. Inden for få timer, var der fem personer mere som også gerne ville have 5 punkt behandlingen og de tre videoer. 

Det fik de, og du kan se behandlingsvejledningen til at behandle angst med og videoerne. KLIK link herunder.

Fobi / angst og Panik vejledning til behandling tryk her

Vil du se videoerne tryk her,

 

Jeg har et nyhedsbrev som kommer ud ca. hveranden uge, du kan tilmelde dig ved at klikke på billedet her ved siden af