Forstå dine drømme..

Drømmetydning Forstå dine drømme

Drømmetydning kan gøre en forskel på hvordan du handler / vælger til og fra i dit liv.

Men du er naturligvis nød til at kende drømmenes betydning, før du kan agere på dem.

Hvis vi får 6-7 timers søvn uden afbrydelser, drømmer vi 3-4 gang hver nat, vidste du det? Nogle mennesker husker ingen drømme overhovedet og andre kan huske 1-2 drømme. I sjældne tilfælde kan nogle huske alle nattens drømme.

Vidste du, at man selv i nogen udstrækning kan bestemme nattens drømme.
Du kender godt udtrykket: Det skal jeg lige sove på. Ofte har du løsningen, når du vågner. Lige inden du lægger dig til at sove, kan du sige, i nat vil jeg gerne drømme om….
Så får du måske løsningen i dine drømme. Din underbevidsthed hjulpet dig til at klare dit problem. Nogle gang kan du få løsningen i en drøm som du ikke helt forstår, men så kan du bede andre om hjælp til at forstå din drøm.

Det her er vigtigt!

Oplever du at den samme drøm kommer igen og igen, ikke hver nat, men med mellemrum. Måske bliver den mere og mere intens for hver gang du drømmer den, så er det er ganske enkelt fordi din underbevidsthed, vil gøre dig opmærksom på noget, du skal gøre noget ved i dit vågne liv!

Du kan også bare have drømt en drøm, du ikke kan komme fra (ikke glemme) igen. Når du oplever det, er det fordi denne drøm har et eller andet budskab fra din underbevidsthed, som den vil gøre dig opmærksom på.
Du har sikkert oplevet, at fortælle andre om dine drømme. I gætter på, hvad det måske handler om.

Drømme og det foretager os i vågen tilstand kan meget vel hænge sammen. Du kan ligefrem drømme hvordan du skal løse et problem, eller om du skal foretage det ene eller andet valg. Drømme kan fortælle os rigtig meget, hvis vi bare forstår drømmenes symboler.

Til at forstå drømmene har vi nogle drømmesymboler. Når drømmesymbolerne bliver holdt sammen med, hvordan dit humør er under drømmen. Er det sommer, er det vinter, er det lyst, eller er det mørkt. Er du glad eller trist, ulykkelig alt sammen har betydning for at forstå din drøm.

Har du en drøm du gerne vil have hjælp til at forstå , så kontakt mig. Den kan have betydning for dit valg i en aktuel livssituation…..

Afklarende samtale
Du finder min kontaktformular når du trykker på telefonen herover