Horribel hovedpine og hvad du selv kan gøre

Akupressur punkter for hovedpine på kroppen

Rigtig mange steder på kroppen, og ikke kun omkring hovedet, har vi gode akupunktur punkter, hvis du sætter en nål i punktet – og i dette tilfælde, vil vi bruge dem som akupressur punkter. Du kan påvirke energien i punktet med dine egne fingre. Uanset om du gør det på dig selv eller på en klient.

De 14 bedste akupressur punkter til lindring af hovedpine og migræne

Som du skal være velkommen til at bruge, lige så tosset du vil!
Og til at dele din viden med alle – lige så tosset du vil!

Du bruger dem ved at holde på punktet eller massere punktet i ca. 2 minutter ad gangen. Du kan evt. vælge en 2-3 af punkterne og arbejde med først i nogle dage og derefter nogle andre. Efterhånden finder du ud af hvilke punkter du synes bedst om og hvilke punkter, der giver dig størst lindring.

Jeg ønsker dig godt arbejdslyst – og et klart tænkende, let, energifyldt og smertefrit hoved

Øvelser og akupressurpunkter

Hovedpine skyldes altid overbelastning i hovedområdet. Ingen af jer har nogensinde haft hovedpine, når I følte jer vidunderligt afslappede og glade i jeres liv.
Du oplever hovedpine, når du er stresset, ude af balance, føler at du er overvældet og jonglerer med for mange ting. Med andre ord er hovedpine en besked fra alle dine krops systemer, der fortæller dig, at noget er ude af balance.

En af de store faktorer i hovedpine er niveauet af toksiner, som du har i din krop. Leveren, nyrerne og tyktarmen er de primære organer, der beskæftiger sig med forarbejdning og eliminering af toksiner fra den fysiske krop. Lungerne er også involveret i den måde, hvorpå de flytter kuldioxid ud af kroppen.

Energimæssigt er auraen og chakraerne de vigtigste systemer til at fjerne toksiner fra hele kroppens system. Og det er dette aspekt af afbalancering af toksicitet for at forebygge og behandle hovedpine, som jeg vil koncentrere mig om i denne artikel.

De mest almindelige årsager til at have for mange toksiner i den fysiske krop er:

– At spise mad, der ikke passer til kroppens ernæringsbehov
– Bivirkninger af medicin
– Hormonel ubalance
– At drikke mere alkohol end afgiftningssystemerne kan klare

De mest almindelige årsager til at have for mange toksiner i hele kroppens system er:
1. og 2. chakra er for overbelastede til at kunne udføre deres funktion effektivt
– Ikke at have jordforbindelse
– Stress skaber en fight/flight/freeze nødreaktion
– Kompromitteret forbindelse mellem hovedet og hjertet

Så hovedpine er et symptom på ubalance. For det meste er denne ubalance i chakrasystemet og meridianorgansystemerne, der håndterer toksicitet, og de kan være tæt forbundne med hormoner og stress, men den gode nyhed er, at du kan gøre noget ved det!

Kilde:Marianne Jacobsen
OBS: Klikker du på linket herunder sendes du videre til Mariannes Hjemmeside!

Læs hele artiklern her og (hvis du har lyst!) download pdf’en med punkterne på