Sådan modtager du en Fjernhealing

Reiki Healing er ikke et quikfix!

Healing / Fjernhealing er måden at vedligeholde balancen i dine Chakra. Modtager du healing med jævne mellemrum, vil du med tiden opleve, at dine uforklarlige smerter i din krop, bedres eller helt forsvinder

Fjernhealing

Før du sætter eller lægger dig for at modtage healingen.​

Når du er med på en fjernhealing, skal du lægge dig et sted i ro og fred på det tidspunkt jeg har oplyst, at jeg starter healingen. Medmindre jeg er på Online på Facebook. Det får du at vide når du er tilmeldt.
Først skal du drikke et glas vand, det er med til at healingen bedre kommer rundt i dine meridianer.

Når healingen er slut, kan du godt opleve, at du har sovet. Det er din krop der har lukket ned for din bevidsthed, så du bedre kan modtage den healing jeg sender til dig.

Når du sover under fjernhealingen, vil du ikke være i stand til at analysere og mærke, om der nu også sker noget, og det er godt. Du tager bare imod det, du har brug for.

Falder du ikke i søvn under fjernhealingen, men er på Beta niveau (lige før du sover), vil du kunne mærke energien. Du mærker den måske som en stikkende prikken, det kan starte alle steder, for nogen starter den i hænderne. Det gør det for mig, for andre starter det i fødderne eller i hovedet. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert.

Når Fjernhealingen er slut, og du er vågen igen, så husk at drikke et glas vand igen. Du skal drikke mere vand end du plejer, i de næste to døgn. Det er med til at udrensningen sker nemmere, du kan også opleve at din urin, i et par dage, har en anden farve – det er helt normalt.

Når du har modtaget healing, kan du meget vel komme ud for at dine smerter eller ubehag, faktisk bliver lidt værre, end før healingen. Forværringer viser, at healingen har virket for dig.
Denne forværrede tilstand bør være overstået i løbet af en til to dage, hvor healingen fortsætter, efter at jeg har stoppe min healing

Vil du vide mere om dine Chakra?

Hvad de betyder, og hvorfor du f. eks. har ondt i maven, når du skal til jobsamtale, eksamen eller andre “svære” samtaler så klik her. Du bliver sendt videre til siden, der fortæller dig om dine Chakra og deres farver.

Trykker du på linket her, sendes du videre til fanen på min hjemmeside, der beskriver lidt mere om healing og hvordan det foregår hvis du komme til mig, altså en 1:1 session.