Mine uddannelser

Deep Roots Healing er en helt unik healingsmetode, hvor fokus kan rettes mod præcis det  problem, udfordring klienten har uanset om det er fysisk eller Psykisk. Metoden er effektiv og kraftfuld , læs mere på siden Deep Roots Healing

Certifikat Deep Roots Healing

Ved Reiki Healing kan du opnå et helt utroligt niveau af velvære, afslappethed og fornyet energi, samtidig kan du slippe af med fysiske smerter og andet ubehag.
Har du været hos mig een gang til Healing, kan jeg Heale dig på distancen. Det kan gøre det meget nemmere for dig, at afstand ikke har nogen betydning for behandling.

Ring og hør nærmere–

Reiki/fjernhealing

Desuden er jeg udannet Clairvoyant . Kommer  der beskeder til dig under Healingen, er jeg i stand til at modtage dem og formidle dem videre til dig.

LOGO TFT - Danmark

Med TankeFeltTerapi
også kaldet TFT, kan du slippe dine traumer, som du har fået igennem livet. Læs mere på TankeFeltTerapi, klienthistorier.

 

Holistisk Behandlingen er akupresur og energistimulering, 9 ud af 10 bliver smertefrie på denne måde. Ved behandling lærer du selv atfjerne din hovedpine.
Hovedpineprogrammet er desuden nødvendigt for smertebehandlingen.
Der er ingen mystik i  behandlingsmetoden. Alt sker på et holistisk grundlag (det hele menneske), hvor krop og hjerne aktiveres og behandles.Jeg beskæftiger mig udelukkende med metoder, hvor der ikke benyttes medicin eller andre former for medikamenter, eller redskaber..

Drømmeforståelse 
Har du en drøm som du gerne vil forstå, kan jeg hjælpe dig til at forstå den. Skriv en mail til mig med din drøm.
Indtil videre koster det dig kun din mailadresse.