Jeg er Clairvoyant

Jeg er clairvoyant men vidste det først sent i livet

Hele mit liv har jeg følt, at der var mere mellem himmel og jord, end der kunne forklares. Dog var det ikke noget vi talte om i familien, først som meget voksen turde jeg fortælle, at jeg sommetider vidste noget på forhånd, som jeg ikke burde kunne vide. Samtidig var jeg meget følende (sensitiv) og bemærkede ting, stemninger m.m. som andre ikke fornemmede. 
Jeg har altid haft en formidabel evne til at finde ting, jeg ser ligesom et billede af hvor jeg kan finde genstanden, nogle gange kommer det som en tanke – derfor er jeg Clairvoyant

Jeg er clairvoant

Det ligger faktisk til familien at være healer eller clairvoyant

Det viste sig efterfølgende, at både min mor og far, også “kunne noget” en ældre søster, som har været meget clairvoyant hele sit liv, men som altid blev afvist som barn, når hun fortalte historier. Det var ikke historier, men faktisk noget hun oplevede.
Hun og jeg tog clairvoyant uddannelsen sammen. 

Siden har det vist sig, at min niece også er clairvoyant, endog meget dygtig og alternative begavet og uddannet. Det ligger altså til familien. 
Min yngste søn og yderligger et familiemedlem, som begge har Aspergers Syndrom, har begge fået lukket det tredje øje, fordi de ikke kan have det i deres liv. Ofte har personer med diagnoser inden for det autistiske spektrum clairvoyante evner. Dog er det ikke mange der kan gøre brug af dem, da de ikke magter, at have den indsigt det giver. Men en veludviklet intuition, det har de ofte, det kan være en fordel hvis man stoler på den. Jeg har det også selv, men alt for ofte “hører” jeg ikke efter. At jeg er clairvoyant kan derfor ikke undre nogen.

Alt det ville jeg gerne finde ud af hvor det kom fra, og hvad jeg kunne bruge det til. Hvad jeg egentlig var for en. Det fik jeg mange gode svar på under uddannelsen som Clairvoyant, over den tid som uddannelsen tog, fik jeg svar på mange af de hændelser jeg ikke havde forstået før.

Når jeg træder ind i et rum, fornemmer jeg stemningen med det samme, om nogen i lokalet har det dårligt, og pudsigt nok kommer jeg altid i samtale med nogen, der har samme interesser som jeg, eller som er meget interesserede i at høre mere om den alternative verden, som det jo kaldes. Egentlig burde det ikke hedde alternativt, fordi det jo er helt naturligt.

Først i november 2015 blev jeg færdig med min uddannelse som Clairvoyant.

Jeg havde nogle rigtig gode og lærerige oplevelser under min uddannelse, når jeg havde “kaniner” også kaldet øve-personer. Jeg kunne gå igennem deres hjem og fortælle hvad der stod i gangen og hvordan deres hus var indrettet. 

Nogle af dem kom afdødekontakten helt af sig selv. Engang hvor jeg havde en kvinde foran mig, fik jeg en børnesang i tankerne. Jeg spurgte kvinden om hun kendte sangen eller havde en relation til den. Hun begyndte at græde, fordi det var den sang hendes morfar havde sunget for og sammen med hende som barn. Hendes morfar havde være død i mange år.

Altså var der en besked fra hendes morfar til hende. Hun fik beskeden, som hun var rigtig glad for. 

Et andet eksempel er et par, som begge kom hos mig som “kaniner”. Dog kunne jeg ikke forstå, at de ikke havde samme indkørsel til deres hus, da jeg siger det til manden, griner han lidt og siger, det er fordi vi bor i hvert sit hus. Den havde jeg ikke lige fanget. men jeg var jo også kun i lære som clairvoyant.

Uddannet som Clairvoyant

Jeg lærte at udføre almindelig clairvoyance, hvor jeg kan fortælle noget fra klientens fortid, som jeg på ingen måde kan vide noget om.

Har klienten problemer i kroppen, kan jeg fysisk mærke at der er noget, som ikke er som det skal være. De viser sig f. eks. at min ene skulder begynder af “hoppe” eller jeg får smerter. Symptomerne kommer som regel helt af sig selv, ofte får jeg en besked om, hvad klienten skal gøre for at komme af med sit ubehag.

Selvom jeg er clairvoyant kan jeg ikke spå om fremtiden, men se et øjebliksbillede. Endelig kan jeg også formidle kontakten til en afdød.

Jeg tolker også Englekort, som klienten trækker hvis hun ønsker at vide, hvad Englene har at sige til dig i dag..

Dog laver jeg ikke Sitting, men bruger mine Clairvoyante evner i forbindelse med Reiki-Healing, hvor klienten kan få uvurderlige indsigter om sig selv. Det var egentlig også mit mål med uddannelsen, udover at finde ud af hvad jeg er for en person.

Kugle med Chakrafarver
Se i en glaskugle kan jeg ikke. Men mærke og fornemme energier, det kan jeg.
Nyhedsbrev
Få mit nyhedsbrev tilmeld dig ved at trykke på billedet
Følg mig på Facebook
Tryk på billedet og du kan følge mig