Vidste du – at angst kan fremkalde Migræne !

anxious woman having phone conversation in office

Derfor kan det være svært at sige ja til oplevelser, der ligger langt ude i fremtiden. Du tænker Åh nej, bare jeg ikke får migræne lige netop på den dag eller på tidspunkt.

Skal du f. eks på ferie og bestille en flybillet, eller deltage i en kursus eller lignende, kan din frygt for at din migræne kommer netop på denne dag, eller dette tidspunkt gøre, at du får migræne, det kan være din angst for anfaldet, der fremkalder dit anfald.

Kan du genkende denne oplevelse?
Spiser du meget medicin, fordi du har migræne?
Kunne du tænke dig at bliver fri for din migræne medicin?

Her kan du læse om en ung mand, som jeg hjalp af med sin migræne på få behandlinger.

Du kan skrive dig op til min Blok / nyhedsbrev på forsiden. På blokken skriver jeg om stort set alt som interesserer mig. I nyhedsbrevet vil jeg skrive om forskellige behandlinger der kan, eller som jeg har behandlet med TFT. Samt Healing eller drømmetydning.

 

close

Tilmelding til uforpligtende samtale


Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.