Når du skal slippe migrænen

Migrænen
Har du en angst du skal slippe

Når jeg behandler med TFT og klienten skal slippe noget, f. eks. migrænen, kan jeg spørge: Hvilken fordel har du af at få hovedpine/migrænen? Til klientens overraskelse, kan der faktisk være mange fordele ved at få hovedpine/migræne lige der.

Det kan være man får omsorg, det kan være at man slipper, for det ubehagelige. Måske får man lov til ting der ellers ikke får, som sagt kan kan være mange fordele. Når klienten først bliver konfronteret med fordelene, er det med til, at de slippe deres traume. Migrænen er et traume, man har pådraget sig tidligere i livet. F. eks. hvis man skal præstere, kan det være utroligt praktisk at få hovedpine/migræne.

Voldsom hovedpine i over 14 år forsvandt på to behandlinger..

Klienten fortæller, at han har haft stærk hovedpine siden han var ca.  6 år. Han har været til alverdens undersøgelser, man fandt aldrig ud af hvad han fejlede, eller hvordan hovedpinen kunne afhjælpes, udover at han måtte spise piller, når det blev for meget.

Klienten får i alt 2 behandlinger.

Ved første behandling kan klienten konstatere at ubehaget og tallet fra 0-10 kører op og ned. Ubehaget er ved afslutningen af 1. behandling på 8, som da behandlingen startede, men det havde ændret sig under behandlingen.

Ved anden behandling siger klienten, at han var lidt skuffet over, at behandlingen ikke havde gjort migrænen / hovedpinen mindre. I de to uger siden sidste behandling, havde hovedpinen været lige så kraftig og ofte, som inden første behandling.

I anden behandling konstaterer jeg at klienten får den kraftige hovedpine, når han skal præstere og er nervøs. F. eks. ved eksamener og når der forventes mere end normalt, men den kan også komme helt uden grund.

Læs hele behandlingsforløbet KLIK HER

Du finder min  Facebookside Melenes Univers HER

Her kan du tilmelde dig nyt på Bloggen/nyhedsbrev

Tilmelding Blog / nyhedsbrev
TankeFeltTerapi & Healing

Logo til siden

Jeg lover ikke at spamme dig! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.
Tilføj min mailadresse i adressesystem, ellers lander mit nyhedsbrev i dine Promoveringer eller Spam

Nyhedsbrevet sendes

når jeg har noget på hjertet