Dokumenteret effekt af tankefeltterapi (TFT)

Der er lavet forsøg med 28.000 personer hvor det viser sig at TankeFeltTerapi har en succesrate på 90%, hvorimod almindelig terapi kun havde en succesrate på 51%.

De fleste er fuldstændig helbredte og uden ubehag på 6 sessioner eller mindre, hvilket er langt mindre end traditionel samtaleterapi. F. eks. samtaler med en psykolig.


Endvidere har der vist sig en gavnlig effekt ved behandling af:

Traumer: Ubehag og angsttilstande. Der kan opstå ved f. eks. overfald, krig, trafikulykker, sygdom og skilsmisse.

Fobier / OCD: En irrationel frygt for noget, man stort set godt ved ikke er farligt eller sker.

Fobier kan især være edderkopper, men også flyskræk, slanger og ikke mindst tandlægeskræk.

Spiseforstyrrelser: Ved behandling med TFT af anoreksi/bulimi er det en forudsætning for succesrig behandling ofte, at hjælpe klienten over sin fejlagtigt selvoplevelse af egen krop.

Angst: Følelsen af ubehag uden at vide hvorfor. Ubehag ved at gå til fester, deltage i møder, være i det offentlige rum og meget mere.

Afhængighed: af cigaretter, alkohol, spillemani, neglebidning, trang til sødt og mange andre uhensigtsmæssige uvaner.
Kilde: TFT-Danmark

I øvrigt kan følgende og mange flere lidelser afhjælpes med TFT: Sorg, kærlighedssorg, depression, smerter, hovedpine, migræne, og koncentrationsbesvær, højt blodtryk, stress, søvnløshed og visse former for smerter.
Læs mine Klienthistorier under Fanen her .

De fleste Terapeuter forlanger typisk, at klienter forpligter sig til fem sessioner, der betales i forbindelse med første session.
Jeg sælger enkelte behandlinger, så det er op til dig hvor mange du vil have. Men du når bedste resultater, med de nødvendige antal behandlinger.

Nogle gange kan en behandling være nok, f. eks. ved eksamensskræk, andre gange skal der mange behandlinger til eksempelvis Angst. Det kommer helt an på hvad dit problem er.

Undervejs lærer du at bruge teknikken på sig selv. Så du kan selvbehandle dig imellem sessionerne hos mig. Når du selvbehandler kommer du hurtigere af med dit ubehag og skal derfor have færre behandlinger hos mig

Du finder min  Facebookside ved at  klikke her:
Melenes Univers