Reiki Healing hos mig

Reiki Healing hos mig: 

Når du kommer hos mig, for at få din healing. Tager jeg imod dig på det aftalte tidspunkt.

Vi har en time sammen, vi taler lidt om hvorfor du ønsker en healing, imens får du et glas vand. Bare så jeg er sikker på at du ikke er “tørlagt”, healingen har brug for at dine medianerne “svømmer” i vand.

Du lægger dig på briksen, som er gjort klar til dig. Du får et tæppe over dig, hvis du ønsker det. Jeg anbefaler det dog altid, fordi du kan opleve at bliver kold under healingen. Nogen bliver varme og andre kolde under healingen.

Når du ligger på briksen, med tæppet over dig, skal du bare slappe af og sige ja tak til at modtage. Det har du jo faktisk allerede gjort, da du bestilte din healing hos mig.

Reiki healing starten

Reiki Healing hos mig, starter ved at jeg sidder bag ved dig og lægge hænderne omkring dit hoved. 

Herefter lader jeg mig guide til de steder hvor du har brug for healing. Dog skal det siges, at healingen selv finder frem til de steder, der har brug for healing. Men vores hjerne syntes det er rart at blive holdt på de steder hvor vi selv mærker der har en ubalance.

Du kan sagtens opleve at falde i søvn under din healing, men det er helt uden betydning for din healing, din underbevidsthed registrerer alt der sker med dig.

Når det er tid til at afslutte din healing, vil jeg igen sidde ved dit hoved. Her lukker jeg ned for energierne, som har været med os under din healing.
Du kommer stille og roligt tilbage de fleste er meget afslappede lige efter en healing. Du drikker lidt mere vand.

Vi taler om hvordan det var for dig, hvad du oplevede under healingen, hvis du oplevede noget du vil dele.
Så aftaler vi en dato næste healing, hvis du er klar til det, ellers kan du altid kontakte mig for en ny tid.

Jeg anbefaler healing en gang om måneden, hvis du har en større ubalance, som vi skal heale på. Når du går fra mig, fortsætter healingen i dig i to døgn. I de to døgn skal du sørge for at drikke mere vand end du normalt gør. Du kan opleve, at det du blev healet for, f. eks. ondt i ryggen, smerter i nakken, måske bliver lidt mere udtalt det første døgn, derefter vil du mærke en bedring. Er det søvnløshed du bliver healet for, er det min erfaring fra tidligere klienter, at du vil sove meget bedre herefter.

Reiki lyset visualiseret

Vidste du at man også kan heale dit kæledyr.

Jeg har selv udført healing på to forskellige hunde, med gode resultater. Den ene er familiens hund, når jeg kommer, sker det at den kommer og ligger sig helt tæt op ad mig. Kikker på mig med sine store smukke brune øjne. Når jeg starter healingen lægger den sig ned og ligger helt stille. Der går gerne 10-15 minutter, så går han igen. Kikker lige på mig, som han han siger tak.

Chakrapunkter på hund
Healing af dyr kat

Her kan du læse noget om de chakra, du får afballanceret og hvorfor det er vigtigt at være i balance i alle dine chakra. 
klik på knappen herunder.