Reiki Healing/Fjernhealing

Reiki/fjernhealing
Reiki Healing - Healeren overfører universelle energier fra universet til den person der modtager healingen

Reiki Healing/Fjernhealing er at oprette ubalancer i kroppen.

Reiki Healing/Fjernhealing opretter de ubalancer, vi bliver syge af. Når de bliver rettet op, forsvinder ubehag i kroppen, samt psykiske og fysiske smerter.

Jeg udfører Reiki Healing ved håndspålæggelse og fjernhealing.
Ved håndspålæggelse ligger klienten på en briks, hos mig, med tøjet på og et tæppe over sig. Under Healingen ligger klienten med lukkede øjne.
Jeg placerer mine hænder forskellige steder på klientens krop.

Denne energioverførsel kan som regel mærkes af begge parter. Klienten kan f.eks. mærke en prikken og/eller som kulde eller varme.

Klienten vil oftest blive meget afslappet, døse hen, men vil være bevidst under hele Healingen. Ønsker Klienten det, kan jeg åbne for mine Clairvoyante kanaler og få eventuelle beskeder, der måtte komme til klienten under Healingen.

En behandling/session tager normalt mellem 45 minutter til  1 time.

Mennesket har syv chakra, dem kan du læse mere om her og samtidig lære noget om deres betydning for dig og dit velvære

Fjernhealing: 

Det betyder, at du ikke skal møde hos mig, men efter aftale bliver behandlet, imens du befinder dig et sted, hvor du i fred og ro kan modtage behandlingen. Reiki energien er universiel og er uafhængig af vores jordiske dimensionen.

Denne behandlingsform er, for de fleste er noget grænseoverskridende, netop fordi Healer og klient ikke er i fysisk kontakt.

Fjernhealing bruges oftest, hvis klient og Healer fysisk befinder sig langt fra hinanden, eller når det er mest praktisk på denne måde.

Reiki Healing / Fjernhealing har bl.a. god indvirkning på:

Energi, immunforsvar, ryg-, led- og muskelsmerter, stress, søvnløshed, tristhed, træthed og gigt.

Mine erfaringer:

Klienter som jeg har Fjernhealet, har opnået rigtig godt resultater hold- og ondt i ryggen, stress, svært ved at sove, uro i kroppen.

Klienter udtaler efter healingen: at de oplever en utrolig afslappende virkning, at healingen er utrolig behagelig. Samtidig vil de gerne opfordre andre til at prøve det selv. Det er først når man selv har prøvet, man forstå hvilken virkning det har og hvor behageligt det er.

En behandling/session tager normalt 30 minutter

Følg mig på  Facebook >> Klik her