Gigt i knæ

Klienten kom til mig, fordi hun havde mange smerter i knæet, når hun stod op i længere tid. Smerterene var en følge af den slidgigt der tidligere, var blevet konstateret i venstre knæ.
Klientens job er at undervise og holde foredrag, derfor var det til stor gene med smerterne i knæene, og meget uro i benene om natten og dermed manglende nattesøvn.

Ved starten af sessionen var ubehaget på 3, på en skala fra 0-10, det værste klienten kan huske den har været på, er 9. Ubehaget kommer hurtigt op på 6, da vi startede behandlingen, under forløbet kører ubehaget lidt op og ned. Ved første sessionens slutning er ubehaget igen nede på 4.
Klienten bliver meget træt/afslappet under sessionen, hvilket er meget normalt.

Da vi mødes til 2. Session fortæller klienten, at hun ikke har haft uro i benene, siden hun var hos mig sidst. Det gav overskud om dagen, til fuldtidsarbejde og samvær med sine små børn.

Ved 4. Session afslutning er klientens ubehag på 0. Klienten er rolig fredfyldt og let. Da klienten skal til at gå, syntes hun alligevel at føle lidt smerte i knæet.

Vi aftaler derfor en 5. session to uger efter. Nogle dage før aftalen, kontakter klienten mig og siger, at hun ikke har brug for sessionen, da hun har fortsat ingen smerter i knæet.

14 dage efter havde jeg kontakt til klienten, hun havde fortsæt ingen smerte i knæene og ingen uro i benene om natten.