Sådan foregår en TankeFelt behandling

Når du kommer til mig, til din første TankeFeltTerapi behandling

TankeFeltTerapi behandling

Taler vi først om det du gerne vil slippe af med, med din TankeFeltTerapi behandling, selvfølgelig har vi talt om det, da du kontaktede mig forud for behandlingen, men nu går vi mere ind i dit problem/traume, finder ud af hvor på skalaen fra 0-10 dit ubehag ligger. O er slet ikke og 10 er det værst tænkelige du kan forestille dig.

I løbet af dem første Når du kommer til mig, til din første TankeFeltTerapi behandling, vurderer jeg hvordan du modtager behandlingen. Om der er givtigt for dig at få flere behandlinger. Jeg skal sige, at jeg aldrig har haft klienter, som ikke modtog behandlingen. Samtidig skal det også siges. at det ikke er alle der kommer helt i 0, nogle vælger at stoppe behandlingen, når de er på 2-3. 

Det helt op til dig, som klient hos mig. Et traume kommer af oplevelser du har oplevet tidligere i dit liv. Det kan være mindre ting, som du egentlig ikke har observeret selv, eller tænkt over. De kommer til dig under behandlingen, når der bankes på dine meridianer. Så det er ikke noget du skal tænke over.

 

Selve behandlingen:

Vi sidder på to stole, med fronten mod hinanden. KLIK her hvis du vil se rummet 

Jeg holder din ene hånd, som jeg tapper/banker let på håndkanten, imens jeg tapper på de andre punkter. Behandlingen foregår ved, at jeg banker på bestemte meridianer, på dit hoved kraveben og hænder.
Jeg guider dig, så du på de rigtige tidspunkter i behandlingen, tæller til 5 og nynner nogle strofer. Drejer øjnene fra side til side og kikker op og ned. Disse ting aktiver centre i dit hoved.
Mange finder det svært at nynne de første par gange, derfor nynner jeg med. Det plejer at hjælpe og tage den værste generthed, når jeg ikke lytter, men overdøver dig. Det gør nemlig ikke noget, at jeg ikke kan høre dig, det er aktiviteten i din hjerne, der gavner behandlingen.
Jeg bruger en spørgeteknik, som bringer dig ind i det traume, som du har. Traumet kan f. eks. vise sig som eksamensangst /angst.

Under en TankeFeltTerapi behandling, kan du godt bliver træt / døsig, men det er helt almindeligt. Når det sker, er det fordi du slipper et eller flere traumer.
I dagene efter en behandling, kan du godt føle at der er noget nyt, som du ikke syntes plejer at være der. Det nye er energi du har fået igen, fordi du er sluppet af med et ubehag du har båret på, måske i flere år. Dog er det ikke alle der mærker noget, det er forskelligt fra person til person.

Hvor mange behandlinger skal det bruges for at komme af med et traume

Det er svært at sige, hvor mange behandlinger der skal til, før traumet/ubehaget er helt eller delvis væk.
Det kommer helt an på hvor dybt din angst ligger, hvor mange traumer du har, som viser sig, som f. eks. eksamens angst.
Når jeg behandler, lærer du at behandle dig selv. Når du behandler dig selv mellem behandlingerne, går det hurtigere og betyder færre besøg hos mig.

Jeg har lavet tre små videoer der viser hvordan behandling foregår, en vejrtræknings øvelse og en der viser hvordan du vender batteriet. Klik HER
Håber min forklaring hjælper dig med at træffe en beslutning om behandling. TankeFeltTerapi er en unik behandlings metode til at afhjælpe et traume/ubehag.

Du finder min Facebookside her >> TankeFeltTerapi & Healing