Min hobby – min have

Da vi i 1977 købte vores hus, var der urtehave og frugtbuske i hele haven, bortset fra en rundt rosenbed midt i gården.

Siden har vi bygget om, bygget til og jeg har fået haven til at være en rigtig hyggelig have, med små rum og så min store stolthed – min havedam, som jeg fik for 8 år siden i 2012, da vi fik vores første barnebarn.

Her på siden vil jeg vise lidt af det mange tusinde billeder jeg har taget af min have i årenes løb, desværre er der ikke mange billeder fra de første år. Dengang fotograferede man på en film som skulle fremkaldes, det var dyrt og ikke så nemt som det er i dag.

Håber du har lidt fornøjelse af at kikke med og nyde de flotte blomster, mit drivhus og havedammen.

Stadebed hvor der nu er havedam
DSC00004
Havedammen 2019
I det runde bed står en lille Droningebusk
Dronningebusk 2019 2,5m høj
Dronningebusk 2019 2,5 m høj