Jeg har ofte undret mig!

Hvordan kommer du af med dit Traume

Måske du genkender dig selv, når du har læst mit indlæg. Måske du har fundet forklaringen på hvorfor du ikke har søgt om hjælp til din angst / migræne / fobi / traume.

 

Hvad afholder dig fra at komme af med din fobi

Men nu tror jeg at jeg har fundet forklaringen, den kan godt provokere dig temmelig meget, men læs med til enden af indlægget..

Ofte når jeg møder mennesker der fortæller om deres angst (traume/ fobi), for det ene eller det andet, er det min oplevelse, at de gerne fortæller hvor svært det er for dem, men min oplevelse er faktisk, at de ikke er særligt interesserede i at blive fri for deres angst.

De har ofte forfærdelige historier om deres angst for at køre i elevator, køre over broer, tage telefonen, flyve, små rum, bange for edderkopper.

Jeg siger, at de komme af med deres, lad os kalde det ubehag,
på en nem måde, så tror de simpelthen ikke på, at det er muligt.

Når jeg så spørger, hvorfor de ikke er villige til at forsøge, så er
deres angst/ubehag slet ikke så slemt, de kan sagtens leve med det.

Så kommer alle undskyldningerne: man sagtens kan leve livet uden at
køre i elevator, det er også meget sundere at tage trappen. Man kan også godt komme på ferie, uden at skulle flyve. Der er både busser, toget og
egne bil.

Det er så een ting, men ikke at ville høre om metoden, det forstår jeg slet ikke - og dog!

Mange bruger deres angsthistorie, når de er sammen med
andre, enten søger de bekræftelse i, at andre har det på samme måde,
eller også bruges historien til at få opmærksomhed med i sociale sammen
hænge.

Når jeg fortæller, at jeg har behandlet en ung mand, med socialangst på kun tre sessioner. En anden behandling var et tilfælde af migræne, som var opgivet i det etablerede system. Den unge mand havde været plaget af migræne siden han var seks år gammel. Han kom af med sin migræne på bare tre sessionen.
Når jeg fortæller det, kan det være rigtig så svært at forstå det kan lade sig gøre..

Min erfaring siger, at migræne kan fremprovokeres af angst (præstationsangst) hvis emnet er migræne. De fleste, at de ikke er bange for noget, men angst og migræneanfald kommer ofte, når det enkelte menneske skal præstere.

Præstere, kan sagtens bare være noget nyt der skal prøves, eller ovre i den ubehagelige/ukomfortable ende. Det kan være en samtale med chefen, en forestående eksamen, møde nye mennesker i det sociale liv. I det hele taget noget man kan føle sig utryg ved.

Så tager det ubevidste sind over, den del af os, som vi ikke helt bestemmer selv. Med vores fornuft kan vi godt se, at der ikke er noget at være bange for, men vores ubevidste sind tager over. Så ser vi angst blive til migræne.

En fobi / traume kan også handle om, ikke at kunne lade slikskålen være, det kan du læse om her, hvordan en klient blev hjulpet.

 

Her er TFT et helt utroligt redskab.

Under behandlingen finder vi sammen frem til dit traume, du finder det simpelthen selv når jeg tapper/ banker på dine medianer. Vi taler om de følelser og tanker du får under behandlingen, det er dem jeg behandler på. Jeg graver ikke i din fortid, det gør du selv.

Skulle du efter at have læst det skrevne have fået lyst til at høre om jeg kan hjælpe dig med dit problem, så kan du bestille en uforpligtende samtale med mig.

Du finder min  Facebookgruppe Melenes Univers HER

Udfyld felterne herunder

Du melder dig ikke til noget andet, end at jeg kontakter dig